DAN ZALJUBLJENIH: Slatki poklon se najduže pamti

Čini se da su se zaposleni u Candy Universe-u posebno pobrinuli za to da vam odabir poklona bude jednostavan, ali i što “ličniji”.

Naime, ova slatka kompanija u svojoj ponudi ima preko 120 vrsta slatkiša i ako dobro poznajete osobu kojoj poklanjate, možete odabrati i baš one njoj ili njemu najdraže: od hrskavog badema u crnoj i beloj čokoladi, preko najrazličitijih gumenjaka, pa sve do neobičnih slatkiša koje ni na jednom drugom mestu nećete naći – ukusne korpice, kikiriki u medu i susamu i tako bez kraja!

(old_image)

A cena svih slatkiša je, verovali ili ne, jednaka! Uz sve to, kod njih na štandovima postoje i ukrasna pakovanja koja dodatno mogu ulepšati dar koji nekome pripremate.

S obzirom na to da se Candy Universe štandovi nalaze u svim većim tržnim centrima u Srbiji, odlučili smo da se malo promuvamo kroz neke od njih i porazgovaramo sa zaposlenima. Jedna od prodavačica odmah nam je dala flajer – vaučer zahvaljujući kom će svi koji ga donesu 13. i 14. februara imati popust od 20% na sve iz njihove ukusne ponude! Još malo smo pričali sa njom i, priznajemo, uživali u mirisu i ukusu slatkiša, pa nam je rekla i da je njen najdraži poklon takođe bio ukrašen slatkišima.

(old_image)

- Ne mogu baš skromno reći da od poklona najviše volim sitne znake pažnje, volim i one malo ozbiljnije, da se ne lažemo kaže i smeje se.

- Ali sigurno da su sitnice ono što svakom poklonu da poseban pečat dodaje nešto ozbiljnije.

Kaže nam da je jedan od najmaštovitijih poklona koje je dobila bila neka dugo željena knjiga, ali u kutiji prepunoj čokoladnih dražeja.

(old_image)

- Nisam znala da li da se posvetim otpakivanju knjige ili jedenju slatkiša, pa sam morala to da radim naizmenično nastavlja dok jednom od kupaca, zajedno sa slatkišima, dodaje pomenuti vaučer.

Kako smo proveli još malo vremena u razgovoru sa njom, otkrila nam je i koji slatkiši im “najbolje idu”. Ova mala foto – galerija koju smo kod njih zabeležili može vam poslužiti i kao vodič kada se 13. i 14. februara odlučite da zgrabite popust i obradujete nekog dragog.

Pogledajte još