UBIJAO SAMO DEVOJKE: Uhvaćen monstrum iz kanala

Policija Finiksa je u vodama Arizona kanala pronašla telo 17-godišnje devojke.
Na mestu gde vode kanala odlaze pod međunarodni autoput 17, džoger je primetio krv na ogradi kanala. Policija je ubrzo stigla i pronašla telo.

Devojka je ubrzo identifikovana kao Melani Bernas, učenica Arkadija srednje škole. Noć pre ona je otišla u vožnju biciklom, i nije se vratila.

Policija je došla do zapanjujućeg zaključka. Bila je izbodena, njeno telo bačeno u kanal. Bicikl je, kako je policija kasnije utvrdila, bio ukraden.

Ovo ubistvo je bilo delo serijskog ubice.

Nekoliko meseci ranije, malo niz kanal, muškarac je pronašao ljudsku glavu koja je plutala u vodi.

Glava je pripadala 22-godišnjoj devojci po imenu Anđela Brozo, koja je nestala nedelju dana ranije.

Njeno telo je pronađeno u parku nekoliko kilometara dalje. I ona je, kao i Melani, krenula u vožnju biciklom iz koje se nikada nije vratila.

I ona je bila izbodena, a njen bicikl, takođe, ukraden.

Iako su mediji istog trenutka shvatili da je u pitanju isti ubica, policija je čekala šest meseci pre nego što je objavila da je u pitanju isti čovek.

Ljudi su počeli da izbegavaju staze koje vode pored kanala, ostajali su u bezbednosti svog doma sa najmilijima, šetali u parovima, i pitali se “Da li će ubiti ponovo”.

I onda, ništa.

Sve do utorka, kad se policija pojavila u skladištu u jugozapadnom Feniksu i uhapsila 42-godišnjeg Brajana Patrika Milera. U isto vreme, druga policijska kola su se pojavila ispred njegove kuće. Policajci su ušli, i nakon pretrage, izašli sa biciklom jedne od žrtava.

"Morali su da ga pronađu, slučaj ih je izludeo, uvukao se svima pod kožu." rekao je Vilijam Herman, novinar koji je izveštavao o slučaju.

Nadlanu

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.