Belgrade Banging dovodi Jewelz & Sparks!

Belgrade Banging je za ovaj mesec pripremio sjajan događaj na kome će nastupiti svetski poznati izvođači elektronske dens muzike (EDM), Jewelz & Sparks!

Ovaj događaj će biti prvo poglavlje najavljenog umetničkog dela, “The Book Of 2015”, koje će nam tokom cele godine donositi puno pozitivne energije, adrenalina i emocija.

Ovaj di-džej duo se probio predstavljajući tvrdu big-room house muziku napravljenu u Nemačkoj. Jewelz & Sparks su uspostavili sopstveni stil produkcije donoseći svež preokret na sceni tako što su u početku postali priznati zbog svojih minimalističkih hitova „Toxic Rush“ i „Flashbang“. Njihov pristup produkciji tih bombastičnih, a sa druge strane „groovy“ traka je učinio da postanu nezamenljivi deo EDM zajednice za manje od godinu dana.

Skoro svaka produkcija koju su izneli na tržište od 2012. godine je dobila punu podršku od same di-džej elite dens muzike. Njihove trake su puštane na svim najvećim svetskim festivalima u setovima zvezda kao što su Fedde Le Grand, David Guetta, Nicky Romero, Tiesto ili Hardwell, pored mnogih ostalih svetskih imena. Nakon potpisivanja nekoliko originalnih traka i remiksa urađenog za Fedde Le Grand-a za njegovu izdavačku kuću, „Flamingo Recordings“, talentovani producent i Dj duo je prepoznat od strane svetskog Dj-a broj jedan, Hardwell-a i njegove izdavačke kuće „Revealed Recordings“. „Unless We Forget“, osvežavajuća pesma i njihovo prvo izdanje za Hardwell-ovu izdavačku kuću se brzo popela u sam vrh Beatport čarta, čime se njihovo ime pridružilo prestižnoj ligi dens muzike dokazujući njihov talenat.

Nastupali su na festivalima kao što je „Streetparade“ u Švajcarskoj, a zabeležili su i klubske nastupe u nekim od najlegendarnijih objekata iz celog sveta kao što su „Ministry Of Sound“ u Londonu ili „Zouk Club“ u Singapuru. Sada budućnost izgleda sjajnije neko ikada za ovaj sjajan di-džej duo, pogotovo sa njihovim Remiksom Benny Benassi-jevog legendarnog hit singla „Satisfaction“, koji je izdat za Ultra Records, nakon ogromne podrške u setovima svetski poznatih imena kao što su Tiesto, Laidback Luke ili Fedde Le Grand. Ono što su Jewelz & Sparks postigli za godinu dana je ono o čemu mnogi producenti u usponu samo sanjaju. A ovaj duo se neće zaustavljati.

Pripremite se za još Jewelz & Sparks stila! Imaćete priliku da čujete ove talentovane momke uživo 21. februara, a karte su simboličnih 800 dinara. Možete ih preuzeti u Mikser House-u pozivom na broj 065/Banging odnosno 065/2264464.

Pogledajte još