PAZI ŠTA PRIČAŠ: Odgovori na najčešća ženska trik pitanja

Jesam li debela?
Svima poznata scena. Ona stoji ispred ogledala, vrpolji se, vrti na sve strane kako bi se videla iz svih uglova i onda vam postavi pitanje "Dragi, šta misliš, jesam li debela?" Vreme staje, kamera se ubrzano fokusira na vas, a vama kapljice znoja lagano cure niz čelo jer znate da pogrešan odgovor može voditi prema svađi i njenoj uvređenosti. Budite opušteni i pokušajte što spontanije odgovoriti na ovo pitanje. I naravno, retko kada budite iskreni. Ona ima prijateljice koje će joj reći ukoliko se zaista ugojila, a znamo da one imaju više povlastica od nas. Vi ste tu da joj podignete samopouzdanje. U većini slučajeva žene postavljaju ovo pitanje iz čiste navike, retko kada se ona zaista ugojila i pita vas kako biste je prosvetlili. Svesna je ona dobro kada se pokoji višak kilograma nakupio. Naravno, nije svesna da nama oni ne smetaju. Nonšalantno odgovorite da se nije ugojila, odakle joj ta ideja. Uz to možete reći kako je baš neki dan vaš kolega ili poznanik rekao kako je zgodna. Često nam ne veruju da su nama najzgodnije. Navodno nismo objektivni.

Kuda vodi naša veza?

Odgovor na ovo pitanje trebali biste da znate pre nego što vam ga ona postavi. To zavisi u kojem stadijumu veze se nalazite. Pitanje može biti postavljeno jer u poslednje vreme imate problema te je zanima nastavljate li dalje ili prekidate. Isto tako, možda se nada zajedničkom životu… ili braku. Uvek možete odgovoriti protiv pitanjem. „Koje je tvoje mišljenje?“ ili „Gde je ti vidiš?“. Nemojte davati prazna obećanja samo da biste izbegli neprijatan trenutak. Jer ako bilo šta obećate, stići će još neprijatniji trenutak kada trebate da objasnite da to zapravo niste mislili. Umirite je izjavom ljubavi. Objasnite joj koliko vam je stalo do nje i da ne možete zamisliti niti jednu drugu ženu pored sebe.

Koje cipele da obučem?

(old_image)

Već kasnite na večeru/bioskop/žurku/koncert, a ona nikako ne može da se odluči koje cipele će nositi. I dok vadi sve koje ima i proverava ih u ogledalu, vi lagano kipite. A onda vam ona "predloži" da vi odlučite koje cipele da obuče. Odaberite upravo one koje u tom trenutku ima na sebi jer u protivnom rizikujete novo oblačenje i analiziranje. Ili joj predložite da vam suzi izbor na svoje najdraže te ćete vi odlučiti koje da ovaj put izabere. Uz to bi bilo dobro kad biste imali argument. Na primer, „Veoma si seksi u njima“, „Odlično ti idu uz tu haljinu“ jer će se ona tako brže odlučiti.

Voliš li me još?

Određeni broj žena voli da proverava svog dragog, postavljajući ovako jadna pitanja kako biste joj uvek iznova ponovili da je volite. Nemojte delovati nesigurno, nemojte promišljati niti jednu milisekundu jer bi u njenoj mašti to mogli značiti da je bila u pravu i da ipak niste sigurni. Odlučni odgovori poput „Da“, „Naravno“, „Pa znaš da te volim“ uvek upale.

Sa koliko si žena spavao?

(old_image)

Veoma opasno pitanje koje kad-tad dođe na dnevni red. Seksualna prošlost je škakljivo područje jer, iako smo svesni da svi mi imamo svoju ljubavnu prošlost, ne želimo da ona o tome zna. Ako ste bili nevaljali dečak koji je u prošlosti bio itekako aktivan među pokrivačima, potrebno je kalkulisati. Vaša stvarna brojka može uneti poprilično nemira u vaš odnos. Ako već lažete budite donekle realni. Za jednocifrene brojeve vam neće poverovati, pogotovo ako vas krasi određena reputacija. Deset je nekako preravna cifra, odaberite na primer 11 ili 14. Nipošto nemojte odgovarati biserima kao što su „Odavno sam prestao sa brojanjem“ ili „Teško pitanje, ko bi to izbrojao“. Mogla bi pomisliti da ćete i nju brzo zaboraviti.

Kakva je bila tvoja bivša?

Koliko je broj seksualnih partnera škakljiv, toliko je i pitanje o vašoj bivšoj. Pogotovo ako je reč o dužoj i ozbiljnijoj vezi nakon koje ste ostali povređeni. Nemojte je previše kritikovati jer biste mogli ispasti kreten, ali isto tako nemojte je dizati u nebo. Pogotovo nemojte komentarisati kako je u nečemu u krevetu bila izvrsna. To zadržite za sebe. Budite iskreni kada je razlog vašeg raskida u pitanju.

Veruješ li u brak?

Ovo pitanje ne mora biti povezano s njenom tihom željom da se ove godine uda za vas. Ipak, lepo je znati vidi li neko u budućnosti sebe u stabilnoj vezi i braku. Ako jednog dana zaista želite brak, to joj i recite. Ali ako ne verujete u tu instituciju i znate da ne želita da se ženite, stavite svoje karte na sto. Pogotovo ako ste već neko vreme u vezi.

Nadlanu / izvor:portaloko

Pogledajte još