Svetski priznati producent Billain gost emisije Impuls

0

Adis Kutkut, aka Billain, važi za jednog od najboljih producenata na Balkanu. Njegov rad ste mogli da čujete na albumima Eda Maajke i Frenkija, a tu je i njegov neuro funk koji slušaoce pronalazi širom sveta. Ekipa emisije Impuls se našla sa Billainom u Zagrebu i u opuštenoj atmosferi porazgovarala o njegovoj veoma uspešnoj karijeri – od početnih beatova, saradnji sa Frenikem na prvom hip hop EP-ju na vinilu pod nazivom „DNA,“ pa do planova za budućnost.

Zahvaljujući veoma bogatoj internacionalnoj karijeri, Billain je jedan od onih ljudi koji stavio Sarajevo i BiH na svetsku muzičku mapu ‘elektronske’ muzike. Aktivno se bavi produkcijom u Fm Jam kolektivu gde producira Hip Hop i Neuro Hop, član je Kontra DnB ekipe, a prošle godine je bio nominovan za najboljeg producenta za prestižni Drum and Bass Arena Award. Ova nagrada se dodjeljuje najboljim svetskim producentima i DJ-evima na polju DnB i jungle muzike. Billain je još i dizajner zvuka, DJ, MC, crtač, dizajner, grafiti umetnik i inspirativan sagovornik, u šta možete da se uverite u sredu u 21:30 na MTV kanalu u novom izdanju emisije Impuls!

Kao i do sada, pored intervjua sa Billainom, u Impulsu vas očekuju još i MTV filmske vesti, saznaćete aktuelne novitete iz sveta šoubiza, a tu je i pregled jedine regionalne muzičke liste Domaćica.

Premijera: sredom u 21:30
Repriza četvrtak u 23:30, petak 18:30, subota u 12:10 i nedelja 17:30

Foto: Promo

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.