POLUDEO: Smrskao glavu pedofilu koji mu je snimao ćerku

Španska policija uhapsila je 40-godišnjeg britanskog turistu koji je u subotu uveče ubio Nemca usred restorana u risortu Sotograndeu. Britanac je potpuno poludeo kada je shvatio da jedan čovek tajno snima njegovu osmogodišnju ćerku. Odmah mu je oteo iPad, proverio sadržaj na njemu i zatim ga brutalno nokautirao. Nemac je prevezen u bolnicu gde je brzo umro, prenosi Indipendent.

Ono što je zanimljivo u celoj priči je činjenica da su španske vlasti nekoliko dana ranije optužili Nemca za posedovanje dečije pornografije i zapravo je nejasno kako se taj čovek slobodno kretao po jugu Španije. Isto tako, nepoznato je da li je britanski turista znao da je Nemac pedofil. Potparolka španske policije je pokušala rekonstruisati celi događaj:

Kada je otac video što se događa, odmah je uzeo tablet i smrskao ga. Nakon toga je nasrnuo na Nemca. Žrtvu smo u restoranu zatekli živu, ali s ozbiljnim povredama i bilo je prekasno da mu se spasi život. Naš je zaključak kako napadač nije koristio nikakvo oružje”, konstatovala je predstavnica policije.

Pogledajte još