Rešite problem sa erekcijom na brz i jednostavan način!

Muškarci koji imaju problema sa erekcijom treba da se okrenu mediteranskoj ishrani, koja uključuje ribu, salate i maslinovo ulje, ali i da se svakodnevno časte crvenim vinom.

Grčki kardiolog Atanasios Angelis navodi da bi ovakva ishrana mogla da promeni živote muškaraca koji se muče s impotencijom.

Doktor Angelis tvrdi da je njegovo istraživanje pokazalo da konzumiranje mediteranske, zdrave ishrane čisti krvne sudove, a posebno one uske koji se nalaze u penisu i koje su ključni za erekciju.

Mediteranska ishrana je jako poznata kao zdrava, pa je povezuju s dugovečnosti, dobrim zdravljem i manjim šansama za obolevanje od karcinoma i srčanih bolesti – navodi Angelis, inače stručnjak za erektilnu disfunkciju u Hipokration bolici u Atini.

On dalje navodi da bi problemi s postizanjem erekcije mogli da ukazuju na mnogo veće zdravstvene probleme koji slede, jer su sudovi u penisu izrazito osetljivi prema onome što se događa u ostatku tela.

Prihvatanjem zdrave ishrane mogu da se preokrenu umerene tegobe erektilne disfunkcije, tvrdi doktor Angelis. Takođe, dobro bi došlo i više vežbanja i to u tolikoj meri da se neki muškarci više uopšte ne bi morali da se oslanjaju na vijagru.

Ono što te tablete čine jeste da nadoknađuju materije koje telo ne može da proizvodi samo, zbog lošeg krvotoka. Ali, ako možemo da povratimo vaskularno funkcionisanje, prihvatanjem zdravog stila života, možemo preokrenuti bar prve faze bolesti, bez lekova – objašnjava Angelis i preporučuje unos puno žitarica, voća i povrća, salata, orašastih plodova, maslinovog ulja i ribe.

Jednom nedeljno možete da pojedete i crveno meso, a takođe smete da popijete i dve do tri male čaše crvenog vina dnevno.

izvor: mojportal/telegraf

Pogledajte još