Policija otkrlia detalje zločina koji je šokirao javnost

Prema saznanjima „Blica“, Obren Z (35) je lečen u psihijatrijskim ustanovama i klinici “Laza Lazarević”. Nakon urađene DNK analiza, za čije rezultate je potrebno više od 12 sati, uzorci uhapšenog poklopili su se sa onim uzetim iz garaže u kojoj je 1. februara pronađeno Mašulovićevo beživotno telo.

- Kada je policija upala u stan uhapšenog, zapazili su jedna zaključana vrata. Policajci su tražili od osumnjičenog da im otvori ta vrata, ili da im da ključ, ali on nikako nije hteo do da učini. Na kraju, u ormanu u toj prostoriji pronađeni su delovi Mašulovićevog tela kojih n ije bilo na mestu zločina kada je otkriven - priča izvor „Blica“.

Odmah potom, osumnjičeni je odveden u policijsku stanicu.

Kako Blic saznaje, prema tragovima u stanu i prostoriji koju je držao pod ključem, policija sumnja da je osumnjičeni tu počionio zločn i da je za sečenje tela koristio neku alatku, kojom je uspeo hirurški precizno da odseče žrtvine ruke i noge.

Zbog toga policija sumnja da je on, najpre, na neki način namamio Mašulovića u svoj stan u Beogradu, u kome je živeo sam.

Posle zločina, najverovatnije u nameri da sakrije tragove, ubica je odneo žrtvino telo u garažu u zgrade u Ulici Jovanke Radaković u Mirijevu. Telo je pronašao žrtvin kum, koji živi u prizemlju zgrade.

Mašulović je ubijen udarcem u potiljak tupim predmetom. Smrt je nastupila odmah, jer mu je smrskana lobanja. Ubica ga je nakon toga sakatio, ruke i noge su odsečene i isečene na više delova. Isečeni udovi su bačeni pored trupa, a policajci u garaži u Mirijevu nisu pronašli natkolenice.

Pogledajte još