Tvrdi da prodaje ukleti laptop, već ima ponudu od 390 hiljada dinara!

Amerikanac iz Ostina u Teksasu zaradiće zaista lepu svotu novca na eBayju zahvaljujući tvrdnji da je njegov Apple MacBook iz 2007. godine uklet.

Snalažljivi prodavac je u nedelju postavio početnu cenu od samo 75 dolara, pa u sredu dočekao ponudu od 3600 dolara (387.406 RSD), za koju slobodno možemo reći da neće biti i poslednja budući da je do isteka roka prodaje ostalo još četiri dana.

Vlasnik kompijutera nadimka Wfatzinger je od nedelje dočekao čak 138 promena cena na više, i to sve zato što je uz proizvod napisao par rečenica u kojima je naveo da se njegov MacBook počeo čudno ponašati nakon što ga je jednom prilikom zaboravio na groblju.

Poneo sam ga sa sobom dok sam izađivao skice nadgrobnih spomenika da s njega dopire glazba, pa ga sutradan našao još uvek otklopljenog kako 'pušta' Betovena.

Ubrzo nakon toga sam primetio da su sve moje pesme na iTunesima počele zvučati zastrašujuće, a kompijuter je nedugo potom i samo promenilo fotografiju sa desktopa u sablastan prikaz – napisao je prodavač i dodao da je to tek bio početak:

Više puta sam ga zatekao kako levitira, a potom otkrio i to da želi kominicirati. Tada sam mu dao olovku, pa danas ispisuje poruke jednom kad je uspe zgrabiti monitorom i tastaturu.

– Na jednoj je od njih neki pokojnik poručio da je nepravedno optužen za ubistvo i ubijen 1902. godine na električnoj stolici, ali uprskos okolnostima moram naglasiti i to da je kompijuter na mene imalo pozitivan uticaj te da mi čak ponekad pomagao da očistim garažu – napisao je između ostalog vlasnik koji uprskos vrlo bizarnoj priči sad pritiska F5 na tastaturi i gleda kako se novac gomila.

24sata

Foto: Yayimages/Ilustracija