Tvrdi da prodaje ukleti laptop, već ima ponudu od 390 hiljada dinara!

Amerikanac iz Ostina u Teksasu zaradiće zaista lepu svotu novca na eBayju zahvaljujući tvrdnji da je njegov Apple MacBook iz 2007. godine uklet.

Snalažljivi prodavac je u nedelju postavio početnu cenu od samo 75 dolara, pa u sredu dočekao ponudu od 3600 dolara (387.406 RSD), za koju slobodno možemo reći da neće biti i poslednja budući da je do isteka roka prodaje ostalo još četiri dana.

Vlasnik kompijutera nadimka Wfatzinger je od nedelje dočekao čak 138 promena cena na više, i to sve zato što je uz proizvod napisao par rečenica u kojima je naveo da se njegov MacBook počeo čudno ponašati nakon što ga je jednom prilikom zaboravio na groblju.

- Poneo sam ga sa sobom dok sam izađivao skice nadgrobnih spomenika da s njega dopire glazba, pa ga sutradan našao još uvek otklopljenog kako 'pušta' Betovena.

- Ubrzo nakon toga sam primetio da su sve moje pesme na iTunesima počele zvučati zastrašujuće, a kompijuter je nedugo potom i samo promenilo fotografiju sa desktopa u sablastan prikaz - napisao je prodavač i dodao da je to tek bio početak:

- Više puta sam ga zatekao kako levitira, a potom otkrio i to da želi kominicirati. Tada sam mu dao olovku, pa danas ispisuje poruke jednom kad je uspe zgrabiti monitorom i tastaturu.

- Na jednoj je od njih neki pokojnik poručio da je nepravedno optužen za ubistvo i ubijen 1902. godine na električnoj stolici, ali uprskos okolnostima moram naglasiti i to da je kompijuter na mene imalo pozitivan uticaj te da mi čak ponekad pomagao da očistim garažu - napisao je između ostalog vlasnik koji uprskos vrlo bizarnoj priči sad pritiska F5 na tastaturi i gleda kako se novac gomila.

24sata

Pogledajte još