Koliko košta goli Rađen?

0

Ružna prošlost očigledno nikako da napusti vaterpolistu Nikolu Rađena, pa su se tako sada, taman kada je rešio sve probleme u braku sa pevačicom Anom Kokić, pojavile fotografije na kojima je potpuno go. Ljudi su ponudili da prodaju ovo „remek-delo“ redakcioji Alo i tvrde da je fotografije snimila njegova bivša ljubavnica tokom boravka u jednom od prestoničkih hotela i da za njih traži 10.000 evra.

Na print skrinu fotografija koji smo dobili, pre nego što smo čuli sumu koju nam traže, jasno se vidi da je Rađen kao od majke rođen. Sportista je u tom trenutku, potpuno neoprezan i očigledno nesvestan na šta su sve žene spremne, spavao bez pokrivača. Dubok san mu je očigledno odmogao da primeti kako oko njega seva blic sa telefonskog fotoaparata.

Nikola ne zna da postoje ove slike, a snimila ih je navodno devojka koja se viđala sa njim u vreme dok je trajala kriza u njegovom braku s Anom. Ona je, kako kaže, odlučila da zaradi na njima i tako mu vrati milo za drago što joj se nakon pomirenja sa suprugom više nije ni javio, već je njihov odnos prekinuo bez reči. Postoji nekoliko fotografija na kojima on spava potpuno go, na leđima, bez pokrivača, i ustupićemo vam ih sa zadovoljstvom za 10.000 evra – tvrde prodavci Rađenovih slika i dodaju:

Devojka koja je snimila fotografije ne želi medijski da se eksponira, ali želi da zaradi na „blagu“ koje ima u svom aparatu. Prodavci tvrde da su fotografije snimljene za privatnu arhivu, ali da je devojka odlučila da ih proda kada joj nedavno nije odgovorio na poruku – pričaju prodavci fotografija.

Iako se Nikola na početku ove sportske sezone sa suprugom Anom i ćerkama preselio u Atinu, gde trenutno igra, ovo bi moglo da naruši mir njihovog porodičnog života. Osveta žene koja tvrdi da mu je bila ljubavnica servirana je hladna, što se obično desi kada je sujeta nežnijeg pola povređena.

Ovim povodom smo pokušali da stupimo u kontakt sa Nikolom i Anom, međutim, oni nam nisu odgovarli ni na pozive ni na SMS-ove.

Rađen uveliko imao ćerke u trenutku fotografisanja

Na obnaženim Nikolinim fotografijama, koje su navodno snimljene u hotelskoj sobi, jasno se vide tetovaže na ruci sportiste i imena njegovih ćerki Nine i Tee. Očigledno je da je ovaj telefonski zapis nastao nakon njihovog rođenja, pa je logično zaključiti da je sportista u tom trenutku uveliko bio u braku. Ovo ujedno nije prvi put da se govori o Rađenovom neverstvu jer su ga svojevremeno dovodili u vezu sa pevačicom Nikolijom Jovanović i mnogim drugim gradskim devojkama.

Foto: Printscreen/Youtube

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.