Šta za Anu Stanić znači belo?

Napravila si dužu pauzu između albuma, da li ti je nedostajala muzika za to vreme?
Ja jesam napravila diskografsku pauzu, ali ne i muzičku. Muzika je bila deo mog života kao i inače, imala sam nastupe, gostovanja na pesmama, dva singla, pedagoški i autorski rad, snimila sam ceo album obrada koji čeka na objavljivanje kada dođe pravi trenutak.... Naravno, najintenzivnije “uranjanje” u muziku bilo je tokom dve godine rada na novom albumu “Priča za pamcenje”. To mi je bio jedan od najdužih radova na albumu, na kojem sam se potpuno srodila sa pesmama i dala svoju dušu na dlanu. Za toliko sam i srećnija što je album za samo 4 dana dospeo na prvo mesto na Deezeru, a ja na prvo mesto kao artist.

Šta si radila u međuvremenu, između snimanja albuma pesama?
Osim onoga što sam u prošlom odgovoru navela, rodila sam dete i potpuno se posvetila porodici. Takođe sam i lansirala svoju liniju venčanica i večernjih haljina White by Ana Stanić.

(old_image)

Koliko se tvoj muzički stil promenio od vremena kada si bila u Mobi diku do danas?
Iako je to tada bila dens muzika, moj autorski senzibilitet se vrlo malo promenio, i dalje sam ljubitelj dobrih molskih melodija sa nižom strofom, bridžom i visokim refrenom, pa kako se god to posle upakovalo. Stil u muzici, pevanju i nastupima mi se promenio totalno, ali i to ima veze sa mojim sazrevanjem, kao i drugačijom muzičkom orijentacijom.

Uvek si se oblačila umereno i stilizovano. Da li te neko savetuje?
U poslednjih par godina mogu reći da sam izgradila svoj stil, više nemam promašaje pri kupovini i stvari u ormaru sa kojima ne znam šta ću. Sada se ograničavam na ono što mi dobro stoji i što znam da ću nositi, a to su najčešće klasični komadi. Izlete u aktuelne trendove pravim sa kupovinom aksesoara.

(old_image)

Bliži nam se Sajam venčanja, kada možemo očekivati novu kolekciju venčanica sa tvojim potpisom?
Potrudicu se da za proleće spremim neke nove modele venčanica, ukoliko mi to muzičke obaveze budu dozvolile. Imam već neke ideje....

Koja osoba sa javne scene je najbolje stilizovana po tvom mišljenju?
Ne mogu da se opredelim za jednu -Tamara Paunović, Marija Tarlać, Katarina Radivojević, Aleksandra Jevtanović, Ines Janković...

Nadlanu

Pogledajte još