Billy Andol premijerno predstavljaju novi spot "Balkon" na MTV kanalu

0

Novi spot grupe Billy Andol za pesmu „Balkon“ imaće svoju poremijeru u ponedeljak u 20 časova na MTV kanalu, a ovim singlom indie bend iz Sarajeva ujedno najavljuje svoj novi album „Linije“.

U pet godina postojanja bend se koncertno predstavio u celom regionu, izdao dva albuma i trenutno najavljuju treći, koji će izdati za Dallas Records iz Hrvatske. „Do „Linija“ smo došli tako što smo otišli iz Sarajeva i u potpunoj izolaciji napravili album. Demo koji smo doneli sa sobom je bio dovoljan da nam osigura ugovor sa velikim izdavačem, ali, što je najvažnije, fenomenalno nam zvuči kada ga slušamo i sviramo i nakon povratka u svakodnevnicu. Album „Linije“ u potpunosti predstavlja ono što je bend uvek koncertno pružao,“ otkrili su članovi Billy Andola.

Pesma „Balkon“ je prvi put uživo odsvirana u Domu sportova u Zagrebu kada je bend nastupio kao gost benda Dubiza kolektiv. Produkciju spota potpisujue Klicker produkcija iz Sarajeva, dok je za izgled benda odgovorna grupa profesionalaca na čelu sa Milanom Senićem.

Dok sa nestrpljenjem očekujemo i naredne singlove sa albuma „Linije“ ovog sjajnog sarajevskog indie benda, uživajte uz „Balkon“, premijerno na MTV kanalu!

Foto: Promo

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.