Horoskop za 15. februar

OVAN
POSAO: Može Vam se pojaviti neka dobra poslovna ideja koja će vam biti korisna na duže staze, iako važnih dešavanja na polju posla danas neće biti.
LJUBAV: Danas je definitivno akcenat na partnerskim odnosima, pa ako ste u braku imaćete divan dan. Ako ste u vezi razmišljaćete o tome da je ozvaničite i da stabilizujete sa tom osobom.
ZDRAVLJE: Moguće su glavobolje.

BIK
POSAO: Imate potrebu da nešto radite iako je nedelja. Ako se ne budete nalazili u radnom okruženju onda ćete se posvetiti nečemu, makar to bilo sređivanje kuće.
LJUBAV: Vašu pažnju će privući neka osoba iz Vašeg svakodnevnog okruženja. Prijatni trenuci su pred Vama ako se malo opustite.
ZDRAVLJE: Osetljivi ste i razdražljivi.

BLIZANCI
POSAO: Osećate olakšanje. Današnji dan će Vam biti od koristi da se opustite i da stvari sagledate iz nekog drugog ugla. Vaga vam može izaći u susret.
LJUBAV: Idealan dan za ljubav i nežnosti. Uživaćete i svoje dobro raspoloženje ćete preneti i na ljude oko sebe.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Skloni ste alergijama.

RAK
POSAO: Moguće je da ćete čuti nešto što će da poremeti Vaše planove. Ne verujte baš svemu što čujete i sačekajte da prođe neko vreme dok donesete zaključak.
LJUBAV: Moguće je da će tokom današnjeg dana izaći na površinu sve ono što ste do sada prećutkivali svom partneru. Nekad je i svađa zdrava, ako se problem na taj način reši.
ZDRAVLJE: Osetljiv stomak i creva.

LAV
POSAO: Moguće je da ćete kroz kontakte sa ljudima već pola posla završiti. Današnji dan je dobar da pošaljete neku važnu poruku.
LJUBAV: Dan biste trebali da provedete u krugu porodice. Osećaćete se voljeno bez obzira na to da li imate partnera ili ne.
ZDRAVLJE: Tokom današnjeg dana se dobro osećate.

DEVICA
POSAO: Malo ste nervozni i u iščekivanju. Neke stvari se odlažu, ali to nije do Vas. Prihvatite činjenicu da danas nećete ništa rešiti.
LJUBAV: Maštate o idealnom partneru, njegovim osobinama i nežnostima, čeznete za tim. Kada pogledate partnera sa kojim ste sada, shvatićete da on već dosta tih vrlina poseduje. Čuvajte to.
ZDRAVLJE: Čuvajte se prehlada i virusa.

VAGA
POSAO: Tokom današnjeg dana niste zainteresovani za posao. Odložite sve za sutra.
LJUBAV: Emocije će Vas naprosto preplaviti a da i ne primetite… Možete tako razneženi obećati više nego što možete da ispunite. Nemojte da izgubite poverenje voljene osobe.
ZDRAVLJE: Pospanost i osećaj umora.

ŠKORPIJA
POSAO: Nestrpljivi ste i čekate na to da od nekoga dobijete važnu poruku. Ako to očekujete od Lava, prijatno ćete se iznenaditi.
LJUBAV: Intrige su moguće, pa nemojte svim abaš da otkrivate detalje iz svog ljubavnog života. Prijatan susret sa Vagom ili Ribom.
ZDRAVLJE: Danas se dobro osećate.

STRELAC
POSAO: Konačno ste shvatili šta treba da uradite kako biste završili neki važan projekat!
LJUBAV: Može Vas privući osoba iz Vaše okoline, moguće je neko ko živi blizu Vas. Ne razmišljajte mnogo nego iskoristite povoljnu priliku!
ZDRAVLJE: Fizička aktivnost potrebna.

JARAC
POSAO: Moguć je važan kontakt tokom današnjeg dana pomoću kojeg ćete unaprediti svoje poslovanje.
LJUBAV: Emotivno ste malo nestabilni, moguće je da su racio i emocije u sukobu. Nemojte danas ništa da odlučujete.
ZDRAVLJE: Povedite računa o pritisku, odmarajte. Ako se problemi nastave obratite se svom lekaru.

VODOLIJA
POSAO: Tokom današnjeg dana neće biti preterano važnih dešavanja. Moguće je da ćete svojim zahtevima preopteretiti nekoga.
LJUBAV: Stabilna situacija sa partnerom Vam donosi osećaj radosti. Maštaćete o zajedničkoj budućnosti…
ZDRAVLJE: Nemate većih problema.

RIBE
POSAO: Tokom današnjeg dana ćete razmišljati o tome od koga da pozajmite novac ili neko treba da Vam vrati dug.
LJUBAV: Moguće je da sumnjate u voljenu osobu. Nemojte da špijunirate bilo koga nego pitajte ono što Vas zanima. Dobili ste neke pogrešne informacije.
ZDRAVLJE: Izađite u šetnju ili se opustite uz dobro društvo.

Foto: yayimage