Direktni sudar dva auta u Kumodraškoj ulici, troje povređeno u udesu policijske patrole

Prema njenim rečima, obe osobe odvezene su na odeljenje reanimacije u Urgentni centar.

Macura je rekla da će po povratku lekarske ekipe biti poznato da li je u udesu bilo još povređenih.

"Jedna muška osoba stara 20 godina, bez svesti je, sa višestrukim povredama i prelomom karlice, prevezena u Urgentni centar na reanimaciju, druga osoba starosti 30 godina zadobila je povrede grudnog koša i prebačena je takodje u Urgentni centar, gde je urađena reanimacija", rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Najmanje osam osoba povređeno u udesima

Kod mosta na Adi u smeru ka Banovom brdu, sinoć u 21 sat i 14 minuta automobil je udario u stub a učesnik u saobraćajnoj nesreći zadobio je razderotinu na čelu i odvežen u UC.

U 21 i 57 na uglu ulica 27. marta i Takovske lakše je povređen motociklista i odvezen je u UC.

U ulici Miška Kranjca 17 kod opštine Rakovica u 22 i 21 policijska patrola imala je nezgodu u kojoj su tri osobe povređene.

Muškarac star oko 35 godina zadobio je istezanje vrata, tupu povredu desnog kolena i desnog kuka, druga muška osoba od 35 godina zadobila je tupu povredu čeonog dela glave, istezanje vrata i tupu povreda desnog kolena, dok je ženska osoba od oko 30 godina zadobila tupe povrede nosa i levog kolena i istezanje vrata.

Troje povređenih odvezeno je u UC.

U ulici Kirovljevoj na uglu sa Požeškom 11 minuta posle ponoći motociklista star oko 19 godina zadobio je tupu povredu desne šake.

Macura je rekla da su lekari Hitne pomoći u tokom protekle noći intervenisali ukupno 143 puta, od čega 26 puta na javnom mestu.

Za pomoć lekara javljali su se i hronični bolesnici - osobe sa bolestima srca, šlogom i hipertenzijom.

izvor: Blic

Pogledajte još