EUROSONG: Večeras počinje odbrojavanje za Beč!

Bojana Stamenov, Danica Krstić i Aleksa Jelić izvešće numere koje je Vladimir Graić komponovao specijalno za evrovizijsku scenu. Konačnu odluku o pobedniku doneće žiri i publika, u jednakom odnosu glasova - 50:50.

„Odbrojavanje za Beč" imaće dve večeri.

Prvo veče, biće upriličeno večeras i biće revijalno i predstaviće kandidate koji će uživo pevati domaće i strane hitove i na taj način pokazati raskoš svojih glasova i kvalitetne interpretacije zbog čega su i odabrani.

Iste večeri, Bojana, Danica i Aleksa žrebom će, izvlačeći redne brojeve, odrediti kojim će redosledom nastupati 15. februara. Voditeljka prve večeri domaćeg izbora za Pesmu Evrovizije biće Dragana Kosjerina.
Druge večeri, 15. februara, gledaoci će prvi put čuti kompozicije, od kojih će samo jedna, pobednička, otići u Beč. Iste večeri gledaoci će moći da, svojim glasovima, utiču na izbor ovogodišnjeg predstavnika Srbije na Pesmi Evrovizije.

Pored takmičarskih numera, u emisiji će se pojaviti i gosti iz zemlje i regiona i pevati poznate hitove, a sve to u evrovizijskom duhu. Voditeljka druge večeri izbora pesme biće Maja Nikolić.

Emisija ide uživo, u 21, na Prvom programu Televizije Srbije.

Izvor:RTS

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.