ZOOFIL SE ISPOVEDIO: Ni sa jednom ženom mi nije bilo kao sa delfinom!

0

Ako ni po čemu drugom, nekadašnji istraživački novinar Malkolm Brener, postao je poznat tako što je sedamdesetih godina imao ljubavnu aferu sa delfinom po imenu Doli.

Brener kaže da je njihova “veza”, za koju tvrdi da ju je inicirala Doli, bila romantična, kratka i seksualna. Ta velika ljubav se dogodila u tematskom parku na Floridi, državi u kojoj i danas 63-godišnji Brener živi.

Ovu ludu ljubavnu priču Brener je ovekovečio u svom autobiografskom romanu “Vlažna boginja” (Wet Goddess).

Fatalan susret

Breneru se ovaj fatalni susret dogodio kada je imao 19 godina, pa i ne čudi činjenica da je imao problema prilikom same konzumacije seksualnog čina.

U svojoj ispovesti on je rekao da je za njegove zoofilske sklonosti delimično kriv i jedan dečiji psihijatar koji ga je zlostavljao.
– Ljudi odmah pomisle da te seksualno privlače i deca, što uopšte nije istina – kaže Brener.

Inače, Brener je opisao i trenutak kada je prvi put osetio ljubav prema životinjama:
– Imao sam pet godina i gledao sam jedan Diznijev crtani film – poverio se Brener.

Ljubav na prvi pogled
On se prisetio i trenutka kada je prvi put video Doli.

– Voda je bila veoma hladna, ali odmah sam znao da je posebna. Kada me je prvi put dotakla osetio sam se postiđeno. Nisam ja odabrao da budem zoofil. Po svaku cenu sam želeo da je izbegnem, a ona se ponašala kao da je znala moju tajnu. Trebalo joj je bukvalno 3-4 meseca da me pridobije i uveri da mi je i intelektualno dorasla – priseća se on.

Brener smatra da je njegova nezrelost predstavljala problem u vezi.

Iako je do sad bio dva puta u braku, Brener tvrdi kako sa nijednom ženom nije osetio takvu prisnost kao sa Doli i da mu je gubljenje nevinosti bilo kao da “vodi ljubav sa čitavim okeanom”.

Nadlanu / izvor: danas.hr

Foto: yayimages.com

Ostavite komentar

Your email address will not be published.