Nedeljni ljubavni horoskop (ponedeljak 16. februar - nedelja 22. februar)

OVAN (21.3.- 20.4.)

Ova nedelja za Ovnove može biti značajana prekretnica ukoliko se nalaze u nekoj tajnoj vezi koju žele da obelodane, pa bi im se upravo to moglo i dogoditi. Oni koji imaju neke važne ljubavne planove, lako bi ih mogli ostvariti ili započeti značajnu emotivnu vezu.

BIK (22.4.- 21.5)

Bikovi će prvu polovinu nedelje provesti u planovima i maštanju, ali u drugoj polovini nedelje mogu se baciti u akciju i ostvariti neke svoje ljubavne želje i planove. Zauzeti pripadnici znaka mogu doneti važne životne odluke, a odnosi u vezi će se stabilizirati.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Blizanci će ove nedelje delovati kao da su končano odlučiti šta žele, a u svoje emotivne odnose će uneti više ozbiljnosti. Neki mgou doneti važne emotivne odluke. Slobodni pripadnici znaka u drugom delu nedelje će postati raspoloženiji za zabavu i izlaske.

RAK (22.6. – 22.7.)

Rakovi će u prvoj polovini nedelje moći da uživaju ljubavnim maštarijama, ali u drugoj polovini kreće sasvim neki drugačiji period, tajne veze to više neće biti, a emotivni odnosi će zahtevati neki savim novi pristup. Slobodni mogu imati neko uzbudljivo poznanstvo.

LAV (23.7.- 22.8.)

Lavovi ove nedelje mogu očekivati stabilizaciju emotivnih odnosa u svojoj vezi, partner će delovati pouzdanije, a moguće su i neke važne odluke. Neki Lavovi mogli bi se naći u tajnoj vezi, ili biti skloni maštanju. Najviše uzbuđenja pratiće one koji se nađu na putovanju.

DEVICA (23.8. – 22.9.)

Device će ove nedelje postati racionalnije i stabilnije u emotivnim odnosima, pa će se i odnos sa partnerom popraviti, a neke bi mogle doneti i značjau emotivnu odluku Slobodni bi mogli nekog upoznati, ili se zaljubiti. Neki mogu započeti ozbiljnu emotivnu vezu.

VAGA (23.9. – 22.10.)

Vage će u prvoj polovini nedelje biti romatične i sklone zaljubljivanju, a neke bi mogle da se upuste i u vezu, ali osoba sa kojm budu u vezi može ubrzo pokazati sasvim drugo lice. Većina će biti otvorenija za nove kontakte i sretati osobe koja će ih privući.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Škorpije bi ove nedelje mogle ozbiljno da se zaljube ili započnu novu emotivnu vezu. Slobodni pripadnici znaka imaće u svakom slučaju više šansi da upoznaju osobu koja će ih privući, dok zasuzeti sa partnerom mogu ponovo da probude uspavane strasti.

STRELAC (23.11.- 21.12.)

Strelčevi će ove nedelje sa partnerom imati mnogo bolji odnos, stari nesporazumi mogu se rešiti, dok će se u vezi osećati više stabilnosti. Za većinu Strelčeva, naročioto slobodnih u durgoj polovini nedelje počinje period sa više ljubavnih šansi.

JARAC (22.1.- 20.1.)

Jarčevi ove nedlje mogu osećati više stabilnosti u emotivnim odnosima, a sa partnerom će moći da postignu i neki dogovor. U drugom delu nedelje odnosi će biti strasniji, ali i napetiji. Slobodni će imati šanse za lepe susrete, naročto u prvoj polovini nedelje.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Vodolije će ove nedelje biti mnogo racionalnije i lakše će rešavati eventualne probleme u vezi. Odnos sa partnerom će biti stabilniji, a moguć je i važan dogovor. Slobodni pripadnici znaka mogu imati značajan susret, ili započeti ozbiljnu emtoivnu vezu.

RIBE (20.2.- 20.3.)

Ribe u prvoj polovini nedelje mogu ozbiljno da se zaljube ili da započnu emotivnu vezu koja će ih potpuno obuzeti. Neke bi mogle imati novo poznanstvo preko posla. Zauzeti će sa partnerom ostvariti mnogo stabilniji odnos, a u vezi će biti više emocija.

conopljanews

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.