BELGRADE BANGING otkriva veliko iznenađenje "Nove Ere"!

Savamala, centar kulturnih i umetničkih dešavanja, će ovaj vikend biti bogatija za još jedan događaj koji će u mladim ljudima probuditi pozitivne emocije i preneti im energiju i adrenalin koju nosi Belgrade Banging.

Pravi spektakl i događaj svetskog ranga se očekuje u Mikser House-u ove subote, a tome svedoči i činjenica da ćemo imati priliku da čujemo dva svetski priznata i renomirana di-džej dua, Jewelz & Sparks i StadiumX. U javnosti okarakterisani kao favoriti David Guette, mađarski di-džejevi i producenti otvorili su prošle godine seriju sjajnih događaja koje Belgrade Banging organizuje u Mikser House-u, a sada dolaze da svojim setom zatvore prvo poglavlje “The Book Of 2015”.

StadiumX od februara prošle godine izdaje muziku za Protocol Recodings, izdavačku kuću Nicky Romera. Traka koja ih je proslavila, postala hit u celom svetu i došla do prvog mesta na Beatport chart-u je “Howl at the moon”, koju su uradili u saradnji sa Taylr Renee.

Ovi momci su poznati i po tome što su imali preko 100 izdanja za Beatport. Njihova saradnja je počela 2012. godine i od tada zajedno rade na ispunjenju zajedničkog cilja: doneti nov energičan zvuk, spoj žanrova house-electro i progressive house muzike, koji rezultira “Big-Stadium” zvukom.

Karte za “The New Era powered by Jägermeister” možete preuzeti u Mikser House-u pozivom na broj 065/Banging odnosno 065/2264464, a koštaju simboličnih 800 dinara.

Više informacija na www.belgradebanging.rs

Pogledajte još