SVE, SAMO DA IZBEGNU KONDOM: Top 10 muških izgovora

Ovo su neki od izgovora koje muškarci koriste da bi izbegli kondom.

1. Manji užitak –
ovo je definitivno prvi razlog koji će vam navesti. S obzirom da se sada prave i izuzetno tanki modeli, ne dozvolite da vas ubedi u to, čak i ako mislite da u toj konstataciji ima istine.

2. Ne može da nađe pravu veličinu –
jedna anketa je pokazala da 30 do 35 odsto muškaraca kupuje male kondome, dok 50 odsto njih traže veće. Zlatna sredina je idealno rešenje, pa mu sugerišite opciju "medium".

3. Pokušava da uštedi –
ukoliko je on lovac na besplatne uzorke, teško da će potrčati do apoteke ili kioska da bi se zaštitio. Ako nema novca za kondom, ali ima za pivo, onda vam jedino preostaje da mu kažete da neće ni doći do seksa.

4. Nema pojma kako da nađe pravi kondom –
na internetu je brdo inforamcija o svemu i svačemu, pa i o tome kako da pronađe idealan kondom. Ako muku muči s veličinom, preporučite mu sajt condom-sizes.org. Tu će naći sve što mu treba.

5. Misli da ga prekidanje u najlepšem trenutku zakoči -
nekoliko sekundi, koliko traje stavljanje kondoma, ne može baš da ubije strast. Ukoliko mu je stalo do svog i vašeg zdravlja, uradiće sve što je neophodno da imate siguran seks (a ako ga je baš briga, onda ni ne treba da spavate s njim).

6. Uvek je pazio s kim ima seks –
ovo je najgluplji mogući izgovor. Šta to znači? Da je do sada bio samo sa devicama? Nećete valjda nasesti na tu priču?

7. Dobro se znate –
to što misli da zbog toga što ste dugo zajedno ne treba da se zaštititi, takođe "ne pije vodu". Čak i neki bračni parovi koriste kondom kao vid kontracepcije.

8. Nema kondom –
nema ničeg lošeg u tome što ćete vi imati rezervni.

9. Pijan je
– kada je on popio, vi treba da uskočite. Budite odgovorni i nosite "gumicu" u svojoj tašni za svaki slučaj. Ukoliko ni vi ni on nemate gumicu, a oboje ste "pod gasom", najbolje je da seks ostavite za sutra.

10. Govori vam da ste "čisti" i da vam veruje –
seksualno prenosive bolesti ne moraju odmah da imaju očigledne simptome. Potpuno je pogrešna ideja da bilo ko pomisli za svog partnera da je zdrav samo na osnovu toga kako izgleda.

Pogledajte još