Ima 77 godina, najbolji seks u životu i puši marihuanu

Sedamdesetsedmogodišnja Džejn Fonda svakako je imala veoma uzbudljiv život , a i dalje uživa u redovnom seksualnom životu i marihuani.

Iako je dosta usporila s pređašnjim načinom života Džejn kaže da s vremena na vreme voli da uživa u konzumiranju marihuane, a u intervjuu za magazin “Dujour“ govorila je o tome šta se tada desi.

(old_image)

“Ne mogu da gledam film pod dejstvom marihuane. Toliko sam ih odgledala i mislila ’Ovo je najbolji film koji sam videla u životu’, a onda trezna pomislim ’Šta mi bi da to kažem?’“, otkriva ona.

Glumica je otkrila da se u 60. godini osećala kao potpuno druga osoba, što je rezultat njenog rasta.

“Ljudi me stalno pitaju kako uspevam da ostanem tako mlada. Imala sam plastičnu operaciju i pričam o tome – to nije ni važno. Važno je da se u životu stalno usavršavate, da budete hrabri i kad god možete iskoračite iz ’udobne zone’ i vidite šta ćete postati“

Njen seksualni život se poboljšao s godinama, a Džejn kaže da tek sada uživa u najboljem seksu u svom životu sa dugogodišnjim partnerom, muzičkim producentom Ričardom Perijem.

Inače, pre toga Džejn je bila u celibatu kada se njen brak sa Tedom Tarnerom raspao 2001. godine. Prethodno, glumica je bila udata za političara Toma Hajdena od 1973. do 1990. godine, a prvi brak joj je bio sa francuskim režiserom Rodžerom Vadimom s kojim je bila u “otvorenom braku“.

Pogledajte još