KOJI JE VAŠ FETIŠ: Vaga se pali na seks sa uspavanim partnerom, a Rak na uniforme

OVAN
Ovnovi su strastveni i euforični ljudi, koji hoće sve i hoće to odmah. Ljubav je za njih slatka igra, kada se jednom odluče, napadaju nemilosrdno. Za njih je idealna sado-mazo igra, gde jednom oni neće biti predvodnici, već oni koji su vođeni (recimo na bodljikavom lancu)

BIK

Verovali ili ne, hematolagnija (pijenje krvi ili ideja o tome tokom seksa) je ime fetiša Bikova - ako ih ujedete za vrat u trenutku strasti, pomamiće se!

BLIZANCI

Ako želite da udovoljite osobi u ovom znaku, postanite "Furry" - stavite masku plišane igračke na glavu, i spremite se za najuzbudljiviji seks u životu!

(old_image)


RAK

Vole da su maženi i paženi. Zato ne čudi što ih uzbuđuju seksi uniforme i igranje uloga! Nisu tako naivni u seksu, kakvim se često predstavljau. Retko otkrivaju svoje fantazije, a kada to učine svi koji su ih čuli ostaju bez teksta.

LAV

Lav u ljubavi traži specifičnog partnera – njegova osoba mora imati sve – i fizičku lepotu, i otmenost, i dostojanstvo, i gracioznost, i obrazovanje – sve u svemu mora imati i pojavu i stav... jer jedino takva osoba može da stoji pored jednog kralja Lava. Zato je makrofilija nešto što će Lava dovesti do ekstaze - učinite da se oseća kao džin i njegovo uzbuđenje će biti VEOMA vidljivo.

DEVICA
U ljubavi su nenametljive, čekaju da budu osvojene, zavode nenamerno tajanstvenošću i nedostupnošću. Za vezu sa Devicom je potrebno čelično strpljenje i nervi kao konopci. A, kad smo već kod toga, i pravi konopci nisu na odmet. Vežite ih dok spavaju, da se probude nepokretni i izazivajte ih dok ne polude, a onda ih dovedite do vrhunca koji će pamtiti.

(old_image)

VAGA
Iako se na prvi pogled to ne bi reklo, pripadnici ovog znaka su duboko emotivni, traže da budu voljeni, maženi, da im se pokazuje ljubav, romantični su. Žele obožavanje, žude za njim. Somnofilija je njihov skriveni greh, muške Vage se lože na ideju seksa sa partnerkom dok spava, a ženske Vage žude da budu "žrtve" tog čina.

ŠKORPIJA

Oni vole prljav seks, tako da ako ih iznenada bacite u blato u nekoj šumi, pocepate im odeću i zaskočite ih, oni će se oduševiti i uzvratiti takvom strašću kakvu nećete moći da zaboravite.

STRELAC

Njihov fetiš su baloni, tako da ako ih dočekate u seksi donjem vešu i sa sobom punom balona, oduševiće vas seksi upotreba tih balona!

(old_image)

JARAC
Ja gospodarim - to je moto Jarčeva. U ljubavi teško pokazuju osećanja, teško se zagrevaju, ali kada se jednom iskreno zaljube pokazuju svoje najbolje osobine, jer su u stanju da voljenu osobu prate i u dobru i u zlu. Njihov glavni fokus su oči - ponekad se zaljube samo u oči osobe, i pomalo su okulofili. Muški Jarčevi će uživati da prelaze penisom preko očiju, a žene ovog znaka će uživati da im se to radi.

VODOLIJA

Pošto im je sloboda prioritet, teško se vezuju, ali ukoliko nađu osobu koja ima razumevanja za njihovu komplikovanu prirodu, postaju nežni i osećajni. Njihova radoznalost i želja da sve probaju zna da ih otera i u totalno promiskuitetno ponašanje. Zato su njihovi neki od najčudnijih fetiša - "Cake fart", stopala i starije žene. Pa, ko šta voli, nek izvoli!

RIBE

Ribe vole duboko i tiho, čežnjivo, romantično. Sklone su da idealizuju ljude koje vole, imaju veliko srce i ogromnu količinu ljubavi za onu neku idealnu osobu. Sentimentalni su, maštoviti, osećajni i privrženi i voljenu osobu neće povrediti ni mišlju, a kamoli delom. Njihov fetiš je golicanje! To će učiniti da se njihov partner smeje, a njima je to najveći afrodizijak!

(old_image)

Nadlanu / T.D.

Pogledajte još