Šta preporučuje najpoznatija modna blogerka u svetu?

0

Naša najuspešnija modna blogerka u svetu, čiju stranicu prati više od 200.000 ljubitelja mode i dobrog stila, zainteresovala je i najpoznatiju američku blogerku Leandru Medine.

Naša najuspešnija modna blogerka u svetu Mija Knežević, čiju stranicu prati više od 200.000 ljubitelja mode i dobrog stila, zainteresovala je i najpoznatiju američku blogerku Leandru Medine, koja uređuje čuveni Man Repeller.

Mija Knežević bila je njena gošća u rubrici New York Closets u okviru koje trendi devojke Njujorka prikazuju svoje ormare i omiljene odevne kombinacije. Talentovana modna blogerka, poreklom iz Beograda, tom prilikom je pokazala svojih pet omiljenih stajlinga, po jedan za svaki radni dan.

Mija kaže da nije krila oduševljenje kada je dobila poziv od čuvene blogerke Leandre Medine da gostuje u rubrici “New York Closets”.

Man Repeller je gradonačelnik njujorške mode i prilika da na tom blogu predstavim svoj ormar je izuzetna čast i zadovoljstvo. Ovo je jedno od najvećih priznanja koje sam dobila od kad sam pokrenula svoj blog”, kaže Mija.

Osim predloga za dobar svakodnevni outfit, Mija je milionima pratilaca bloga Man Repeller otkrila i male tajne svog besprekornog stila, govorila o svom prvom susretu sa svetom visoke mode i podelila sa čitaocima zanimljivosti iz detinjstva. Tako smo saznali da su joj omiljene farmerke one koje je nasledila od mame, a da je u Londonu kao sedmogodišnjakinja od tate dobila prvu brendiranu “krpicu”.

Pogledajte top pet predloga koje vam Mija preporučuje za svaki dan:

Dan 1: Ona je iskombinovala crnu i tamnoplavu boju na veoma zanimljiv način tako da kombinacija ne izgleda monotono. Pantalone su dužine tri četvrtine, a čizmice do članaka. Obukla je crnu rolku i kaput iste boje, a autfit je osvežila upečatljivom ogrlicom.

Dan 2: Teksas je materijal koji će svakoj devojci podići samopuzdanje. Svima stoji savršeno. Možete ga kombinovati gotovo uz sve, a granica je samo vaša mašta.

Dan 3: Mija obožava kada nosi garderobu koja za nju ima neku sentimentalnu vrednost. Ove farmerke je pozajmila od mame. Želela je da budu veoma svetle, pa ih je često prala. Podsećaju je na devedesete kada su se nosile Levis farmerke, bele košulje, blejzeri, espadrile i okrugle naočare. Dašak tih godina donela je ovom kombinacijom.

Dan 4: Mijin idealan autfit: dečačke farmerke, džemper i elegantan kaput. Ovu kombinaciju možete da nosite svakoga dana i veoma je udobna.

Dan 5: Sjajna kombinacija teksasa i printa, a kompletan izgled je “umirila” jednostavnim cipelama u klasičnoj crno-beloj boji.

Foto: manrepeller

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.