Ovi momci će vam izmamiti osmeh na lice!

Belgrade Banging je pripremio sjajan line-up: nemački di-džejevi i producenti Jewelz&Sparks, mađarski di-džej duo Stadiumx i sjajna domaća podrška - The Beatshakers. Karte za ovaj spektakl još samo danas možete kupiti u Mikser House-u po ceni od 800 dinara, tako da požurite!

Nakon velikog iznenađenja, najave da u našem gradu ponovo nastupa StadiumX, momci koji su oduševili beograđane u oktobru prošle godine, Belgrade Banging je još jednom pozitivno iznenadio domaću publiku sa nastupom najtraženijih domaćih DJ-eva na Balkanu, The Beatshakers. Ovi sjajni momci su prepoznatljivi sa svojim hitom Ma Cherie, koji je na srpskom jeziku osvojio publiku u regionu, da bi verzija na engleskom jeziku, koju su uradili zajedno sa švajcarskom zvezdom DJ Antoanom, osvojio vrhove top lista u Austriji, Belgiji, Češkoj, Francuskoj, Nemačkoj Mađarskoj, Rusiji, Slovačkoj i Švajcarskoj. Od tada The Beatshakers konstantno pomeraju granice komercijalnog klupskog zvuka u ovom delu Evrope.

(old_image)

The Beatshakers su pripremili i posebnu najavu svog nastupa, koja će vam sigurno izmamiti osmeh na lice, a koju vam prenosi BangingTV.

“Novu Era” događaja elektronske muzike započinje ovog vikenda u srcu Savamale, Mikser House-u. Ne propustite da budete deo ekipe koja će se sutra provoditi u svetskom stilu!

Karte možete preuzeti u Mikser House-u pozivom na broj 065/Banging odnosno 065/2264464.

Više informacija na sajtu.

Pogledajte još