Predsednik opštine Vlasotince slagao da ima diplomu Pravnog fakulteta

0

Miroslav Ljubenović (37) je na funkciju predsednika opštine izabran kao diplomirani pravnik, kasnije je utvrđeno da ima diplomu menadžera.

 Krajem 2013. je izabran kao moj zamenik uz biografiju u kojoj je pisalo da je diplomirani pravnik. U tom uverenju nas je ostavio i novembra prošle godine kada je postao predsednik opštine. Ispostavilo se da je u međuvremenu naprasno promenio zvanje. U radnoj knjižici, prvoj u životu, stoji da je diplomirani industrijski menadžer. To je obmanjivanje javnosti od strane prvog čoveka opštine – mišljenja je Nenad Stojković, bivši predsednik Skupštine opštine i povernik SNS za Vlasotince.

Ljubenović odbija da komentariše brigu opozicije.

– U mojoj radnoj knjižici stoji da sam po struci diplomirani menadžer. Obavljanje funkcije predsednika opštine nije uslovljeno posedovanjem određene, niti bilo kakve diplome. Do sticanja diplome master pravnika potrebna su mi još dva ispita – navodi Ljubenović.

Ljubenović je u politički život Vlasotinca ušao pre dve i po godine kao jedini odbornik Pokreta socijalista. Krajem 2013. izabran je za pomoćnika predsednika Skupštine opštine, u koaliciji sa SNS-om, čiji je veći deo odbornika sada u opoziciji.

Izvor: Blic

Foto: printscreen/youtube

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.