Emitovana poslednja epizoda "Dva i po muškarca"

Nakon 12 sjajnih sezona, legendarna humoristička serija, koja je uspela da preživi čak i promenu glavnog glumca, sinoć je konačno završena. I to u velikom stilu! Veliko finale će sigurno ostati upamćeno po sjajnom humoru, ali i po tome što se konačno stalo na kraj špekulacijama o tome da će Čarli Harper "vaskrsnuti".

Na razočaranje mnogih, Čarli Šin se ipak nije pojavio u poslednjoj epizodi, ali Čarli Harper jeste! Naime, ispostavio se da on ipak nije mrtav, i da sada želi da se obračuna sa bratom Alanom i bogatašem Valdenom, koji je zauzeo njegovo mesto u kući.

Iako bi trebalo da je u zatvoru, Čarli na samom kraju zvoni bratu na vrata, ali je scena tako snimljena da se vidi sa s leđa, tako da je ovu ulogu odigrao neki drugi glumac. Međutim, nije morao dugo da glumi, jer svega nekoliko sekundi kasnije Čarliju pada klavir na glavu. I tako se definitivno završila priča o Čarliju.

Pored standardne ekipe, u poslednjoj epizodi se pojavljuje i Arnold Švarceneger koji tumači lik opasnog policajca, ali i Kristijan Slejter kog policija greškom hapsi umesto Čarlija.

Tu je i "mali" Džejk koji već izvesno vreme nije deo serije, ali se za ovu priliku vratio. Naime, glumac Angus T. Džons koji tumači lik Alanovog bucmastog sina napustio je seriju uz poruku publici da prestanu da gledaju to "đubre". Izgleda da je ipak uspeo da pređe preko nesuglasica sa prodicentom jer se pojavljuje u velikom finalu - a do tada ga nije bilo jer ga je luda komšinica Rouz držala u podrumu!

Serija "Dva i po čoveka" emitovana je od 2003. godine. Čarli Šin je prošle godine zvanično napustio seriju nakon bučne svađe sa producentima, a na njegovo mesto je došao Ešton Kučer. Iako je ovo bio riskantan potez, serija je preživela promenu glavnog lika, i sve do poslednje epizode je bila jedna od najgledanijih humorističkih serija.

izvor: 24 sata

Pogledajte još