A DELOVALO JE KAO DOBRA IDEJA: Evo zašto ne smeš pijan da muvaš ribe!

Školska, je l' si se to farbala?
Otvorio si oči i skapirao da je pored tebe Rada iz osmog jedan. Kako, brate?! Kako?! Kako nisi prepoznao te oči željne dvojke iz engleskog. Zamenila je burazerovu trenerku i konjski rep crvenom haljinom, a ti čašicu apsinta flašom tekile. Bio si ubeđen da je to neka lepotica kojoj si strašno duhovit, ali ona se nije smejala sa tobom nego tebi. Mora da se baš odvalila kada je ipak pošla sa tobom. Ostaje ti samo da ne zakasniš na bus. I da njoj ne kasni.

Ne opet!

Taman si sklonio njenu sliku iz novčanika i pobrisao joj dosadne drugarice sa Fejsbuka kada si je sreo u klubu. Sa dosadnim drugaricama koje si pobrisao sa Fejsbuka. Od muke si mogao samo da piješ. A bila je promocija neke dobre dunje. U nekom trenutku te stolica povukla ka sebi i gravitacija te saplela i dokotrljala do parkinga. Drugačije ne možeš da objasniš kako si se probudio uz branik "juga" bez gaća. Radnik obezbeđenja te probudio nežno kao mati i dodao ti telefon. Divno, sada je ona tebe blokovala.

Ode hidraulika

Kada je Arhimed rekao "daj mi oslonac i pomeriću svet", nije pokušavao da digne šampiona u štrokavom toaletu splava posle bokala vinjaka. Lepa je, baš je lepa, prelepa je. Možeš ti to. Hajde. Koncentriši se. Ovo smo vežbali. Sada ti je trenutak da zasijaš. Zašto nisi naručio kiselu ili bar špricer. Gmazino jedna pijana, skači. Diži se. Generale, mirno! Ne vredi. Na mestu voljno. Ne gledaj me tako, maco i pomeri se od šolje, imam nešto da joj šapnem.

Ju, gospoDŽo

Tako je lepa i mekana i kraj nje se osećaš tako sigurno. Nešto te podseća na detinjstvo. Ima sličan parfem kao tvoja baka. O, ne. O, ne, ne, ne, ne. Izveo si Nikola Kojo manevar. Probudio si se pored žene koja tvojoj majci može da bude majka. Pogledaj samo kako ti se smeška, proteza joj se cakli. Sad kad si već napravio međugeneracijski incident bar budi uljudan. Možda se ogrebeš za neku sarmu.

Ne okreći se, sine

Hodaj polako. Ne okreći se. Mogu da namirišu strah. Upravo si navatao mlađu sestru one dvojice huligana iz kraja kojima je ćale neka faca u Interventnoj. Ima da te krpe selotejpom ako te gromade saznaju šta si uradio. Nekako imaš osećaj da "ona je prva počela" neće zvučati kao dobro odobrenje. Zvoni mi mobilni. Njen broj. Šta ako nije ona? Šta ako su to oni i hoće da te namame i saviju kao gibanicu! Od sada pij samo đus bez vodke!

Porodični dragulji

Kakva guza, kakve oči. Uh, te grudi. Kakav ten! Zategnute noge, malo jaki listovi. I butine. Stani malo. Šta je ovo?! Između nogu su joj. Mu. Ma, batali ovo. Ko sa tekilom spava, uništen se budi.

Nadlanu / izvor: 24sata

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.