DANILO IKODINOVIĆ: Povraća mi se od Nataše

Bivši vaterpolista zgrožen potezom pevačice, koja je na rukometni derbi odvela njihovu maloletnu ćerku Hanu

Danilo Ikodinović, zgrožen postupcima svoje bivše supruge Nataše Bekvalac, priznao je za Kurir da mu se pevačica smučila, suzdržavajući se od daljih komentara.

Naime, bivši vaterpolista nije bio obavešten da mu je maloletno dete završilo s majkom na rukometnom derbiju i da se našla na tribinama okružena vatrenim navijačima, što njemu kao ocu nikako ne može da bude svejedno.

Svestan s kim je bio

- Razumem vaša pitanja i interesovanja, i ne ljutim se jer je to vaš posao. Povraća mi se od svega toga. Svestan sam da sam bio oženjen pevačicom, a ne bankarkom. Vodim skroz drugačiji život i nisam iz te priče. Ne interesuje me ništa u vezi s tim i stvarno bih vas molio da me zaobiđete. Znate da ne volim da govorim o privatnom životu, a još manje o svom propalom braku i bivšoj ženi. Neka radi ko šta hoće, niti me zanima, niti je na meni da nešto pričam - rekao je Dača, koji je sad u ozbiljnoj vezi s odbojkašicom Majom Ognjenović.

Inače, Nataša Bekvalac je pre dva dana odvela svoju osmogodišnju ćerku Hanu među „grobare“ koji su navijali s tribina na rukometnom derbiju između Crvene zvezde i Partizana.

Izvor: Kurir

Pogledajte još