Karleuša udara nisko: Radojka, ti si običan ku*ac

Radojka, vreme je da jednom zauvek stvari nazovemo pravim imenom i da te stavimo na tvoje mesto!

DA LI SI TI NESREĆNICE SA SILIKONSKIM DUPETOM PO SRED GRUDI I FACOM MATOROG ŠTAKORA DALA SEBI ZA PRAVO MENE DA VREDJAŠ?
-Pod jedan, shvati – NISI I NIKAD NEĆEŠ BITI ZVEZDA!!! Ti mukice pevaš po gradskim kafanama, raznim Gaučosima i raznoraznim birtijama za smešne pare pred 50 ljudi!
2. Nemaš ni jedan koncert u karijeri
3. Ti ženo nemaš fanove!
4. Sve što ti imaš je auto na lizing i stan na kredit u Lisičijem potoku, tri strahotne Filip Plejn krpe sa cirkonima kupljene od šanera, pseću dužinu nogu i šiške koje nabacuješ od temena pa do pola njuške da koliko toliko sakriješ rugobu!
5. Shvati da si u svakom smislu te reči RUŽNA! Podjednako i fizički i duševno!

Ti mukice koja pevaš drmajući monstruoznim silikonima po buvarama, za par stotina evrića DAJEŠ PRAVO SEBI DA PROZIVAŠ MENE?! Dok ti u kafanama plašiš pijance kezeći užasne veštačke zube ja svake nedelje imam koncerte širom Evrope pred hiljadama ljudi. Sigurna sam da svaki vikend gledaš slike sa mojih koncerata i udaraš glavom o zid! Direkt facom i to o španski zid! Ko zna, možda si zato onako stravično gadna?!
6. Za dva sata mog pevanja ja zaradim onoliko koliko ti za godinu dana! Ali mi nikad nije palo na pamet, budaletino, da te ismevam i omalovažavam zbog toga! (Ako treba pozajmiću ti da kupiš neku original tašnu a ne da te sa izbeglicama iz Turkmenistana hapse po aerodromima zbog falš kofera!)
7. U karijeri dugoj 20 godina imam bezbroj nagrada za najtiražnije albume i za pevačicu godine! Znaš koliko puta si ti to doživela? NIKAD.
8. U karijeri imam koncerte kojih se Madona ne bi postidela! Koliko ti koncerata u karijeri imaš?! Ni jedan jedini! Kafana Gaučosi se ne računa.
9. Koliko fanova imaš nesrećo? Evo ja ih imam registrovanih preko MILION! A ti?! Ti si na nivou statističke greške! Šta ti to govori o tvojoj nazovi karijeri??? Razmisli! I ti sebi daješ pravo da vredjaš?!

10. Za tebe niko nikad nije i niko nikad neće reći da si dobra riba! Sem tvog muža (neću da vredjam nedužnog čoveka, ali pošto stalno pominješ mog, čisto da napomenem da je moj fudbalski reprezentativac koji zaradjuje milione, tvoj drži neku kafanu u Parizu) Da li treba da ti crtam kakva sam ja riba u poredjenju sa tobom, pseća nogice?!

11. Da li je ikad iko pohvalio tvoj stil sem TEBE SAME?! Ne! Nikad niko! Da li treba da ti crtam koliko ja vredim na tom polju? Sigurna sam da to, čak i u tvojim šizofrenim ispadima, odlično znaš.
12. Da li te ikad iko pominje sem mene koja ti iz sprdnje dajem malo reklame? Ne! Nikad niko! Sem da te eventualno pljunu zbog skaradne rečenice PUNO KOŠTA!

Šta ti sve ove činjenice govore o tebi, Radojka? Evo ja ću ti otvoriti te sitne oči-TI SI JEDAN OBIČAN KU*AC koji iritira gladni narod bajkama o bogatstvu! A istina je da nemaš, mukice, ama baš ništa sem onog što će ti banka oduzeti jer ne plaćaš redovno rate (ali ne brini, sigurna sam da znaš kako izgleda moja kuća kod Belog Dvora, nudim ti privremeni smeštaj, ima mesta i u vlasništvu je moje porodice, nije pod hipotekom, bices mirna)
NIJE SRAMOTA NEMATI RADOJKA, SRAMOTA JE ISMEVATI DRUGE DA NEMAJU, A SAM BITI GOLO GOVNO I PREVARA!

Važiš za bizarnu pojavu i sprdnju! Ovaj narod treba da te pljune SVAKI PUT KAD IZGOVORIŠ DA TVOJE PUNO KOŠTA!

Neobrazovana, ne znaš ni padež da ubodeš, ali da vredjaš ljude znaš?! Sad si dobila vrednu lekciju koja ne košta ni puno ni malo već nema cenu.

ZA KRAJ, još jednom me pomeni, dajem ti reč da će svi saznati strašne detalje tvog privatnog života. O DA, VERUJ MI DA SVE ZNAM!
Ovim stavljam tačku.

Tračara

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.