Poslednja prilika da nabavite karte za konferenciju Marketing Kingdom Belgrade

Konferencija Marketing Kingdom Belgrade, koja će se održati 5. i 6. marta 2015. godine u prostorijama Cineplexx-a u tržnom centru Ušće, uključuje prezentacije nekih od najinovativnijih stručnjaka u polju globalnog marketinga.

Rik Veb iz kompanije Microsoft Oy će sa delegatima podeliti sjajne savete o najboljem načinu za prezentovanje marketinških ideja nadređenima u kompaniji. Događaj takođe uključuje prezentacije Edvarda Kastelja iz You Tube-a, koji će govoriti o snazi društvenih medija, kao i prezentacije Anje Jakubovski iz kompanije Coca-Cola na temu iskustva potrošača, Malene Cutuli iz kompanije Shell o online navikama potrošača i Eve Apelbaum iz BBC-a koja će govoriti o tome koliko je za uspešno upravljanje kompanijom od sve veće važnosti kreiranje timova koji će se baviti promocijom u društvenim medijima.

(old_image)

,,Više od 150 kompanija se registrovalo za konferenciju Marketing Kingdom Belgrade i sretni smo što smo ponovo uspeli da dovedemo neke od najinovativnijih organizacija iz regiona na naš događaj. Radimo naporno kako bismo našim delegatima ponudili interaktivan sadržaj i korisne mehanizme koje će oni moći da primene kada se vrate u svoje kompanije“, navodi Kosta Petrov, glavni organizator konferencije Marketing Kingdom.

Marketing Kingdom Belgrade je peto regionalno izdanje konferencije Marketing Kingdom. Od2012. godine do danas, Marketing Kingdom je održan u Kataru i Azerbejdžanu, a kasnije ove godine događaj će se takođe održati i u Jordanu.

Za više informacija o ceni i kartama molimo posetite:
http://www.thepworld.com/pevents/event/89/marketing-kingdom-belgrade

Pogledajte još