HOROSKOP OTKRIVA: Ko je detektiv, ko živi od poverenja, a ko je opasan?

Ovan

Ovaj znak živi od poverenja pa mu je ono uvek na prvom mestu. Preziru laž i licemerje te upravo zbog toga mogu da postanu vrlo ljubomorni. Nepoverenje i osećaj nesigurnosti dodatno će pojačati ova osećanja pa je vrlo bitno da se suoče s partnerom i otvore mu se, umesto da beže od problema.

Bik

Ovaj zemljani znak žudi za porodičnim mirom i srećom i zdravim i harmoničnim odnosom. Upravo zbog toga, ako oseti i najmanju sumnju u partnerovu vernost, u njemu se budi detektivski duh. Svim će sredstvima pokušati da sazna o čemu se tačno radi, zbog čega su sposobni za poprilično ljubomorne scene, ali jedino ako za to imaju dobar razlog.

Blizanci

Osobe rođene u ovom znaku po prirodi nisu ljubomorne, ali ponekad sami sebi stvore osećaj ljubomore za koji najčešće nemaju opravdan razlog. Znatiželjni i željni akcije počinju da lutaju po svojoj bujnoj mašti i traže dokaze o neverstvu, što polako počinje da ih izjeda i ponekad učiniti nesrećnima.

Rak

Ovaj znak vrlo retko proživljava osećaje ljubomore jer su većinu vremena zaslepljeni ljubavlju. Toliko su predani osobi koju vole da ne mogu ni da zamisle da ih njihov partner može prevariti. Ali, ako pronađu razlog za ljubomoru to će ih snažno potresti. Vrlo teško opraštaju zbog čega, ako su povređeni, ostaju dugo nezadovoljni.

Lav

Pripadnici ovog znaka često postaju ljubomorni, a razlozi su ili njihov ponos ili pak strah da nisu dovoljno voljeni i poštovani. Kada Lav 'zariče' to neće biti zbog izgubljene ljubavi, već zbog nemoći koju oseća. Od partnera očekuju puno, i zbog toga često postaju ljubomorni.

Devica

Rođeni u znaku Device vrlo često vole da izazivaju osećaj ljubomore, ali ne kod sebe nego kod partnera. Vole da dominiraju u vezi i vole da imaju potpunu kontrolu, kako nad partnerom tako i nad svojim osećanjima.

Vaga

Ovaj znak jednostavno obožava svog partnera. Uopšte nisu ljubmoran tip i za ljubav su spremni da daju puno. Međutim, ako osete da je njihova dobrota iskorišćena, a tolerancija zloupotrebljena, Vage postaju nepredvidive pa čak i opasne. Njihova ljubomora se može pretvoriti u nešto vrlo snažno i zato je najbolje da izbegavaju konflikte.

Škorpija

Reč je o vrlo ljubomornom horoskopskom znaku. Škorpije su najčešće ljubomorne na sve i svakoga ko se približi njihovom partneru. Vrlo su osećajne osobe zbog čega je njihove naglašene emocije, između ostalih i ljubomoru, vrlo teško obuzdati i kontrolisati.

Strelac

Ovaj znak poprilično zrači ljubomorom, ali to nikada neće priznati jer bi time nastradao njihov ponos. Ali isto tako, pripadnici ovog znaka nikada neće zaboraviti, ali ni oprostiti neverstvo i prevaru. Upravo zbog toga, na prve znakove ljubomore s ovim znakom treba odmah raščistiti nedoumice, kako se situacija ne bi pretvorila u nerešivi problem.

Jarac

Pripadnici ovog znaka nikada neće zaboraviti ni oprostiti loše iskustvo s partnerom. Iako zvuči neobično, oni nisu ljubomoran tip pa se nikada neće upustiti u istraživačke avanture zbog svojih sumnji. Međutim, ako saznaju da su prevareni, partneru će zauvek zalupiti vratima i njihova veza će doći do nepovratnog završetka.

Vodolija

Ovaj vazdušni fiksni znak najčešće nije ljubomoran, a ako i oseti ljubomoru, svim će silama pokušati da je prikrije. Upravo zbog toga mogu da postanu zajedljivi. Ipak, ako osete da su prevareni i da je njihova ljubomora bila opravdana, neće tražiti razlog i uzrok, već će se samo skloniti i završiti ljubavnu priču.

Ribe

Ljubomora je pripadnicima ovog znaka konstantan osećaj. Ribe u vezi, od svog partnera traže puno, a ponekad i previše ljubavi i pažnje. Upravo zbog toga, ako se nađu u situaciji da je njihova ljubomora opravdana Ribe će se jednostavno povući jer vrlo teško opraštaju, čak i manje pogreške.

Nadlanu / izvor: zadovoljna.hr

Pogledajte još