HIT DANA: Šta je Nataša Bekvalac dobila od bivših za svadbu

Vlada Vuksanović

Govorilo se da je nakon raskida sa novosadskom barbikom bio na ivici nervnog sloma od tuge. Kao da nije bilo dovoljno što ga je ostavila jer je kažu, hteo da joj se uvali u stan, maneken se uverio da je ubrzo uplovila u ljubavnu romansu sa sadašnjim suprugom. Za njenu tajnu udaju saznao je iz medija i to tek nakon nekoliko dana. Bio je, možemo reći, ravnodušan. Od svih mogućih datuma, Nataša je odbrala za venčanje baš 14. januar kada je Vladin rođendan! Gle slučajnosti!

(old_image)

Danilo Ikodinović

Mnogi su strahovali kako će informaciju o Natinoj drugoj udaji podneti bivši suprug. Međutim on je bio jednostavno ZGROŽEN. Naglasio je kako ga ništa od toga ne zanima, jer on vodi sasvim drugačiji život kao i da ona može da radi šta god hoće, to jednostavno nije njegova stvar. Ipak, Nataša nije ostala uskraćena za svadbeni poklon od bivšeg supruga. Naime on joj je poklonio jednu izjavu koja je preplavila srpske tabloide: Povraća mi se od Nataše!

(old_image)

Miodrog Kostić

Od slatkog Koleta koji je i prva velika ljubav Nataše Bekvalac očekivalo se mnogo. Sve oči su bile uprte u to koliko će se čovek koji je vlasnik pola prerađivačke industrije u Srbiji, otvoriti za poklon njegove bivše drage. Kole se u odnosu na druge bivše i otvorio. Naime, kako portal Nadlanu.com saznaje iz pouzdanog izvora, on je Nataši za svabu poslao čak MMS poruku, sa svadbenim željama.

(old_image)
Pogledajte još