Doživela veliku neprijatnost: Emina Jahović otkazala učešče u žiriju X Factora

0

Iako im je oprostila što joj duguju honorar iz prošle sezone, koji još uvek nisu uplatili, odlučila je da im i ove godine izađe u susret

Emina Jahović je danas doživela veliku neprijatnost kada joj je produkcija “X Factora“, sa kojima je lepo sarađivala u prošloj sezoni, saopštila da neće da finansira osnovne potrebe, kao što su frizer i šminker. Pevačica se šokirana vratila sa aerodroma kući, te je sasvim sigurno da neće biti član žirija u novoj sezoni, prenosi Telegraf.

Iako im je oprostila što joj duguju honorar iz prošle sezone, koji još uvek nisu uplatili, odlučila je da im i ove godine izađe u susret. Budući da je poznato da prilikom ovako velikih projekata produkcija obezbeđuje osvnone potrepštine istaknutim članovima žirija, kao što su frizer i šminker koji su svakako zaposleni na setu, Jahovićeva je očekivala da dobije ono osnovno.

Ipak, oni joj nisu izašli u susret, te su joj to danas saopštili, kada je već bila na aerodromu kako bi došla u Beograd i večeras prisustvovala večeri za medije i prijatelje.

Foto: Facebook Emina Jahovic

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.