“Nova Era” je senzacionalno otvorena!

Spektakl je jedina reč kojom se može opisati događaj koji se održao u subotu u Mikser House-u, kojim je Belgrade Banging otvorio “The Book Of 2015”, jedinstveno umetničko delo. Imali smo priliku uživo da čujemo svetske zvezde elektronske muzike Jewelz & Sparks i StadiumX, a sjajnu domaću podršku su izveli The Beatshakers.

Kako izgleda “Nova Era” događaja elektronske muzike, koji će se dešavati tokom cele godine, možete pogledati na fotografijama i live video snimcima koji zaista govore više od reči. Beogradska publika oduševljeno je skakala do ranih jutarnjih časova uz zvuke elektronske dens muzike (EDM) i do sada neviđen light show i specijalne efekte kakve smo viđali samo na festivalima. Ceo događaj mogao se gledati i na live prenosu, omogućenom od strane Telekom Srbije.

(old_image)

Senzacionalno veče otvorili su The Beatshakers, koji su svojim sjajnim setom zagrejali atmosferu za zvezde večeri.

Nemački di-džejevi i producenti, Jewelz & Sparks, započeli su svoj fantastičan nastup epskim otvaranjem, koje možete pogledati na video snimku. Ovi sjajni momci su doveli atmosferu do usijanja i pružili beogradskoj publici svetski spektakl koji će se dugo pamtiti.

(old_image)

Nakon velikog iznenađenja, da na ovom događaju nastupaju mađarski di-džejevi StadiumX, još veće iznenađenje je publiku dočekalo na otvaranju nastupa ovih svetskih zvezda, što takođe možete pogledati na snimku koji nam prenosi BangingTV! StadiumX je napravio fenomenalnu atmosferu i održao energiju do ranih jutarnjih časova.

Belgrade Banging je domaćoj publici pružio ono što je obećao, svetske događaje i epska dešavanja, a ovo je samo početak. Najbolji party brend u Srbiji i Jagermeister su već najavili sledeći događaj, koji će se održati krajem marta u Mikser House-u, na kojem će nastupiti svetski poznati izvođači iz Holandije, zemlje koja je najpoznatija u svetu po razvoju elektronske dens muzike (EDM).

Uskoro više informacija na www.belgradebanging.rs.

Pogledajte još