Nedeljni horoskop (ponedeljak 23. februar - nedelja 01. mart)

OVAN
Konačno da vaš vladar zakorači u svoje sazvežđe. Zajedno sa Venerom bićete puni optimizma i lične sreće koja će vas pratiti i u karijeri. Ovo je dobra sedmica sve one koji predvode posao, organizuju druge na svom radnom mestu. Dobra nedelja za one koji se bave poslovima koji traže izdržljivost, fizičku spremnost, usluge. Kroz emotivan život Ovnove prati vatrena energija strasti, snažnih emocija, potrebe da se ne odvajate od voljene osobe. Budite oprezni jer brzopletost može da vam stvori nervozu i sklonost ka povredama.

BIK
Potrebni su vam saradnici sa kojima ste nekada provodili radno vreme zajedno. Obično su starije osobe od vas sa mnogo iskustva i znanja. Možda ćete uspeti da dobijete neke poslove o kojima niste ni sanjali. Isplatiće se upotrnost i kontakt sa svakim ko želi neku vrstu rada sa komunikacijama. Izrazite svoja prava osećanja. Samo na taj način ćete uspeti da dobijete pravu ljubav. Teški ste na pokazivanju emocija. Dobar vikend za ljubavni susret. Bik u braku biće psihološki pritisnut od strane partnera. Osoba sa kojom živite vam ne veruje preterano. Zdravstveno morate da pazite na krvni pritisak, često varira.

BLIZANCI
Pre svega dobra nedelja za Vas. Niste navikli da vam se dese tako brzo promene, mada ste osoba koja uživa u raznim dešavanjima, bićete u prilici da sebi napravite takvu atmosferu da možete da zaradite. Ako niste u prilici svašta da radite, poslove koji su vam sumljivi nije potrebno da peuzimate. Već potajno osećate šta bi to moglo da bude. Možda vam voljena osoba pomogne oko nekih nedoumica. Dajete neka objašnjenja partneru. Voljena osoba je u nekoj fazi zbunjenosti, jer nastoji da vam pomogne. Prepustite to partneru. Svakako dolazite do cilja a to je – novac. Zdravstveno možete imati hronične tegobe.

RAK
Najvažnije su informacije koje treba da dobijete ako želite nešto da postignete. Imate dobre saradnike sa kojima možete da se nađete zajednički jezik. Ponedeljak je dan kada ćete ostvariti posao za koji ste se borili duži period. Posebno dobro mogu da prođu oni koji se bave privatnim poslom. Stavovi se ne poklapaju između Vas i vašeg partnera. Moraćete da se dogovorite. Bićete teško ali ne i nemoguće. Iako ste neko ko nije u stanju da se sam bori, volite društvo, moraćete nekako da izdržite bez partnera, posebno oni koji su slobodni. Više vremena posvećujete ukućanima i porodici koja vam je draga. Zdravstveno je potrebno da smanjite obroke.

LAV
Dobar poćetak sedmice za sve one koji misle da traže podršku od svojih saradnika. Venera i Mars udruženi prave odličan aspekat u odnosu na vaše Sunce što će vam dati dodatno pojačanje energije i samopouzdanje. Nećete imati finansijskih problema. Ovo je nedelja koja izuzetno zrači za sve koji žele da traže novu ljubav ali im je preporuka neka druga zemlja. Lav u braku imaće manjih rasprava sa partnerom oko novca, raznih dugovanja, ali ćete stati na noge. Lav u vezi mora da povede računa na svoje ponašanje. Pomalo je nestabilan, više vremena provodi u društvu, van kuće… Zdravlje vam je dobro, sem nervoze koja vas spopada svremena na vreme.

DEVICA
Odlična nedelja za sve Device koje žele unapređenje, posebno vezu sa inostranstvom. Realno ste raspoloženi da radite i da napredujete. Niste u nekom lošem zanosu, kako znate da se nađete u situaciji da vas depresija razbije, tako ćete sada imati bolji period za inovacije i napredak. Morate sebe da stabilizujete kroz bolji deo priče koji vam može pomoći da se iskažete, a ta priča je vaša kreativnost. Tako je u ljubavi. Morate da pokažete voljenoj osobi da se nalazite na putu promene u smislu razumevanja i tolerancije. Zdravlje vam je povezano sa crevima, posebno debelo crevo.

VAGA
Vama je potrebna nagrada, potvrda onoga što radite. Ako ste na nekoj vodećoj poziciji moraćete da se zadovoljite stanjem u kome se nalazi vaša radna organizacija. Važno je da ne izgubite reputaciju koja vas ponekad čini nestabilnom osobom. Kako god uvek idete ispred drugih. Mozak vam radi pre nego telo reaguje na tu akciju. Zbog toga morate da povedete računa i zdravstveno jer srljanje vam pravi problem sa kostima i mogućnost povrede. Emotivno ste vezani za Raka koji vam prija svojom nežnošću i požrtvovanošću. Gledaćete na sve načine da bude vremenski sa partnerom, što više vremena da provodite sa njim.

ŠKORPIJA
Sigurno ste ljuti na neke saradnike koji su u vašoj blizini. Niste ni sanjali da možete da se razbesnite tako ali opet kako god jaki ste duhovno pa ćete nekako popraviti raspoloženje. Nemate većih problema na poslu sem da Vas jedan Bik jako uznemirava svojim teškim savetima ili zahtevima. Imate dobru saradnju sa Jarčevima ili Vodolijama. Može vam pomoći i jedna Devica sa kojom imate dobru komunikaciju. Partner sa kojim živite razume sve vaše teškoće. Dobro što imate nekog pored sebe ko nije toliko ambiciozan da može realno da sagleda neke stavri oko Vas. Zdravstveno ste u dobroj energiji.

STRELAC
Kolege sa kojima radite ili su neko ko vam pomaže ili su osobe koje su jako ljubomorni na vaš uspeh. To se ne vidi odmah, uglavnom je sve to uvijeno u neku priču sa osmehom ali ste kako god, vrlo oprezni, možete da se prepustite svojim osećanjima koja su tačna i intuitivna. Na nekom društvenom, socijalnom nivou ste neko ko će imati dobru energiju posebno za provod i zabavu. Nećete ni jednog trenutka biti sami, usamljeni, prija vam gužva i uživaćete u dobroj zabavi. Strelac u braku ima iste želje i potrebe kao i onaj slobodni. Verovatno ćete naći neki ,,luft” za sebe i svoj hedonizam. Zdravstveno morate da pazite na prehlade.

JARAC
Jarčevi će tokom sedmice biti zauzeti ili opterećeni kroz administraciju. Saradnik u znaku Device vam pomaže da završite papire koji su vam bitni. Bilo bi dobro da jedan deo posla prepustite nekom drugom. Jeste da volite sve da držite u svojim rukama ali nije loše imati pomoć. Venera i Mars vam pomažu da se stabilizujete kroz kuću. Jarčevi koji su sami moći će da upoznaju zanimljivog Ovna koji im podiže energiju. Jarčevi u vezi imaju susret sa jednim Strelcem koji je poduže zaljubljen u Vas. Zdravstveno pazite na prehlade.

VODOLIJA
Dobar posao sa Vodolijom, Jarcem, Ovnom. Odlična komunikacija sa kreativnm timom ljudi. Oni mogu da vam unaprede posao. Više ćete se kretati nego do sada. Preporuka za ovu sedmicu poslovi vezani za mašine, auto servis, prodaja bele tehnike, komunikacije preko putovanja. Nije vam stalo previše do ljubavi. Morate da preispitate sebe. Kao da stalno razmišljate o novcu, manje o partnerstvu. Osoba koja deli život sa vama nije ljuta niti opterećena, potpuno vas razume. A to vama odgovara. Manje smetnje sa pritiskom.

RIBE
Koliko ste svesni svojih kvaliteta ne biste verovali kada bi vam neko rekao da uopšte nemate taj osećaj. Ali za Vas u svaki posao, iskustvo igra veliku ulogu. Posebno u napretku vašeg poslovanja. Karijera vam naglo raste a finansije ne zaostaju. U ljubavi ste zadovoljni. Čekate odgovor osobe koju poznajete i koja vam se sviđa duži period. Verujete u uspeh na emotivnom polju. Ako ste u braku moraćete da pazite na budžet. Partner ne ume da se kontroliše. Previše troši. Korigujte ishranu.

Pogledajte još