5 savršenih razloga da spavate GOLI

0

Ne vole svi da spavaju goli, ali važno je da saznate koje su dobre strane toga, ne samo kada je reč o vašem ljubavnom životu, već i o ostalim aspektima života.

Oslobađanje hormona sreće. Kontakt kože sa kožom slobađa oksitocin, hormon koji podstiče seksualno uzbuđenje i osećaj povezanosti, smanjuje stres i povećava poverenje, snižava krvni pritisak.

Stvara jaču sponu. Dodirivanje povećava povezanost među partnerima. Osećaćete se bliskije partneru nego ikad. A veća bliskost utiče na kvalitet seksa.

Povećava želju. Spavanje bez odeće pomaže partnerima da prevaziđu prepreke u vezi, jer intimnost može da popuni prazninu koju osećate kada niste zajedno.

Izgleda erotičnije. Spavanje bez odeće je odlična pozivnica za seks jer nijedan muškarac ne može da odoli ženi koja se privija uz njega naga.

Osećaćete se bolje. 30 minuta do jednog sata vođenja ljubavi dnevno može da učini da budete zadovoljniji sovom, svojim životim, zdraviji i u boljoj formi.

Takođe, ne morate da imate partnera da biste uživali u spavanju bez odeće.

Istraživanja pokazuju da to dozvoljava telu da se bolje odmori, što može da poveća vašu energiju i poboljša samopouzdanje.

Foto: yayimages.com/ilustracija

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.