Još uvek pod magijom: Pet najboljih frajera na dodeli Oskara

0

Ne znam nijednu devojku ili ženu koja gleda Oskare zbog ceremonije, ili jer je zanima ko je šta osvojio. Ne. Mi gledamo ovu ceremoniju jer su tu najbolji frajeri Holivuda na jednom mestu!

Čening Tejtum
Da, znam da je oženjen, ali smem valjda da gledam (i balavim)? Ranije ga nismo primećivali jer je dobijao uloge tupsona, ali, da budem iskrena, otkako sam odgledala Jupiter: uzdizanje, gde je 90% vremena bio oskudno obučen, prosto ne mogu da verujem da ranije nisam primetila njegov šarm i seksepil. Da ne spominjem da je na dodeli Oskara apsolutno oduševio bezvremenim Dolce&Gabbana odelom i trodnevnom bradom.Kris Evans

Moj devojački san (Džared Leto) me je apsolutno razočarao i mogu slobodno da garantujem da nakon onog plavog odela sa kišobranom, on više neće posećivati moje snove. Zato sam ga zamenila “novim” otkrićem – Krisom Evansom. Kad sam ga gledala u “Kapetanu Americi” moj prezir prema svemu Marvelovom mi je očito pomutio vid, ali kad sam ga videla onako ležernog u Gucci odelu na crvenom tepihu… Ne bih mu oprostila ništa.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.