Grupa Jinx gost emisije Impuls

Jadranka Ivaniš Yaya i Goran Muratović - Coco Mosquito, članovi kultnog zagrebačkog benda Jinx, gosti su emisije Impuls, koju u sredu od 21:30 možete da pogledate na MTV kanalu.

Vlasnici hitova “Tamo gdje je sve po mom”, “Na Zapadu”, “Smijem se”, “Da smo se voljeli manje”, “Bye Bye Bye Baby Bye”, “Ljeto”, “Ruke”, “Toliko suza za tako malo sna”... osvrnuli su se na dve decenije dugu karijeru i otkrili su kako izgleda rad na novim pesmama. Yaya i Coco su još podelili svoja razmišljanja o mladosti i starenju, porodici, hobijima, komercijalnoj muzici, spremnosti na kompromis kada je stvaranje u pitanju, kiču i šundu, kao i mnogim drugim zanimljivim temama...

Nakon serije koncerta po regionu kojima su obeležili 20 godina uspešne karijere, grupa Jinx će održati u petak 27. i subotu 28. februara dva intimna i ekskluzivna nastupa u klubu Sax, jednom od omiljenih zagrebačkih koncertnih prostora.

U okviru emisije Impuls, osim intervjua sa članovima benda Jinx, saznaćete i aktuelne vesti iz sveta šoubiza, očekuju vas još i MTV filmske vesti, a dobićete i uvid u stanje na Domaćici, jedinoj regionalnoj muzičkoj top listi.

Ubacite se u Impluls u sredu od 21:30 na MTV kanalu!

Premijera: sredom u 21:30

Repriza četvrtak u 23:30, petak 18:30, subota u 12:10 i nedelja 17:30

Pogledajte još