ISPOVEST KORISNIKA: Biljni tamjan je čisto ZLO!

Međutim, ono što je manje poznato je koliko su te supstance, u osnovi čista "hemija", zapravo opasne po zdravlje. Jedan Beograđanin koji je koristio u više navrata "biljni" tamjan, upozorava da su njegovi efekti čisto zlo!

Čovek koji je godinama konzumirao marihuanu, ali i teže droge, kaže da je ovo jedna od opasnijih supstanci sa kojima se sreo. - Ti se od samo jednog dima, narodski rečeno - "ubiješ", ali ubiješ se na takvom hemijsko-sintetičkom nivou da je to čisto zlo. Ne loše, nego - zlo - ispričao je on za "24 sata".

Mučnina, vrtoglavica i kompletna obramrlost samo su neki od simptoma. Prema njegovim rečima, iako se zove "biljni" tamjan, to nema nikakve veze ni sa biljkama, niti sa prirodom.

- Nema šanse da je to prirodno. Čim osetiš taj dim, jasno ti je da je to hemija. Bukvalno, kao da si zapalio i popušio kapsulu nekog leka - kaže ovaj Beograđanin.

Na pitanje zbog čega je, ako je u pitanju toliko opasna supstanca, to koristio više puta, on lakonski kaže: "J... ga, koristiš ga kad ne možeš da dođeš do "trave", možeš da ga poručiš telefonom i da ti ga čak donesu na kućnu adresu. A potpuno je legalan".

Koliko je ova supstanca, na čijoj ambalaži eksplicitno piše da nije za ljudsku upotrebu, a posebno ne inhalaciju - opasna, govori i podatak da je samo na Vojnomedicinskoj akademiji od početka godine hospitalizovano 26 mladih sa teškim simptomima duboke pospanosti i konfuzije.

Izvor: 24sta.rs

Pogledajte još