Pobegla u Australiju: Svi skandali Tanje Savić u poslednjih godinu dana!

Mlada pevačica Tanja Savić izazvala je veliku pažnju i interesovanje domaće javnosti još svojim prvim pojavljivanjem u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", a nakon samo prve pesme bilo je jasno da smo dobili novu muzičku zvezdu.

Iako je oduvek ostavljala utisak dobre devojke, Tanja je svakako tokom svoje karijere takođe bila zanimljiva i tabloidima, pa su se oko nje "plele" razne priče.

Ipak, nakon što se vratila u Srbiju kako bi povratila svoju muzičku karijeru sve je kulminiralo, pa smo poslednjih godinu dana Tanju viđali češće na naslovnim stranima i portalima nego ikad pre.

Nije ni čudo što je naprasno odlučila da se na neko vreme zajedno sa svojom porodicom ponovo preseli u Australiju.

Nakon povratka u Srbiju, Tanja je imala velikih problema sa svojom porodicom, a čitava situacija nije mogla da se sakrije od javnosti.

Brojne priče su se ispredale povodom njihovog sukoba, ali se ispostavilo da je Tanja prestala da komunicira sa svojim roditeljima jer nisu želeli da joj daju kuću koju je napravila jer je želela da je proda, a to nije mogla da učini, budući da se vodi na njenog oca.

Tanja je sa porodicom putem medija razmenila brojne uvrede, i više puta su se svađali i mirili.

Za sada nema konačnog ishoda.

Nakon svađe sa roditeljima, koja je mesecima "zabavljala" domaću javnost, Tanja je došla u centar interesovanja medija jer je nakon devet godina muzičke karijere rešila da promeni imidž i zaigra na kartu seksepila.

Savićeva je nadogradila kosu, rešila da nosi provokativne kostime poput kratkih haljinica i kožnih korseta, pa su mnogi bili iznenađeni njenom odlukom da i ona počne da animira publiku seksi imidžom.

Ipak, brojniji su bili pozitivni komentari, nego negativni.

Stišale su se strasti oko promene imidža, što su mnogi okarakterisali kao pokušaj da spasi svoju karijeru, kada su krenule glasine da sa njenim brakom nešto nije u redu.

Navodno, Tanja i Dušan su imali krizu u braku i razmišljali su čak i o tome da se razvedu.

Savićeva je ove glasine demantovala pričom da sa Dušanom ima seks nekoliko puta dnevno, pa da joj se zbog toga dešava da kasni na snimanja "Grand" emisija.

Tokom svih prethodnih godina Tanja je važila za pevačicu koja dobro imitira svoje kolege i često je u emisijima demonstrirala ovaj svoj talenat.

Shodno tome je prihvatila učešće u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato", ali se nije najbolje snašla, što nije bilo za očekivati.

Nakon što je emitovana prva emisija stigle su optužbe da Tanja peva na playback, a samo nekoliko nedelja kasnije se pričalo kako je želela da odustane od svega, da je plakala na snimanju, ali i da joj se nije isplatilo da raskine ugovor sa produkcijom.

Kako je odmicao šou, tako je Tanja bila sve bolja.

U toku trajanja emisije "Tvoje lice zvuči poznato" stigle su optužbe da je Tanja preterala sa silikonima kada su usne u pitanju.

Istina, njene usne su bile znatno punije nego ranije, ali ona nikada nije potvrdila, ali ni demantovala da je napumpala usne.

Uoči pojavljivanja na "Grandovom" festivalu, gde je otpevala pesmu "Ginisov Rekord", pojavile su se glasine da je Tanja odlučila da se razvede od Dušana Jovančevića.

Navodno, nije više mogla da sluša njegove pridike i kritike, ali ni da toleriše njegove ljubomorne ispade.

Ove glasine je podgrejalo i to što se Dušan nije pojavio na samom festivalu, pa su mnogi poverovali da su tračevi istiniti.

Ipak, ubrzo je Tanja sve demantovala i objasnila da su u pitanju samo neistine i da je sa njihovim brakom sve u najboljem redu.

Definitivno najveći skandal u Tanjinoj karijeri desio se kada je raskinula saradnju sa Banetom Đokićem, momkom koji joj je vodio Facebook fan klub.

Bane je nakon raskida saradnje izašao u javnost i otkrio da Tanju njen suprug Dušan tuče, da se drogira, da je vara sa prostitutkama.

U prilog tome što je rekao predočio je i SMS poruke koje je razmenjivao sa Tanjom i Dušanom.

Nakon što su se strasti oko skandala sa Banetom Đokićem stišale, oglasila se Tanjina prijateljica Marijana Đurić i iznela nove šokantne detalje.

Naime, ona je zajedno sa Tanjom nastupala oko godinu dana, pa je za medije otkrila da je pevačicin suprug Dušan startovao jednom prilikom i da je želeo da spava sa njom.

Navodno, sve se odigralo u hotelu i to dok je Tanja boravila u sobi pored njih.

Opera17/Nadlanu

Pogledajte još