5 načina da nosite teksas jaknu ovog proleća

Pogledajte 7 modnih ideja kako da ih nosite i sigurni smo da ćete naći inspiraciju za vašu sledeću kupovinu.

1. "Prevelika" jakna - Zimska sezona je u potpunosti bila u znaku ,,prevelikih'' kaputa i džakasti jakni, pa tako i kada su teksas modeli u pitanju slobodno možete da se odlučite za one 2 broja veće. Prebacite je preko ramena i ukombinujte sa širokim džemperom i kratkim šortsem za jedan zanimljiv i drugačiji izgled.

2. Teksas sako - Ako posedujete teksas sako definitivno treba da probate da nosite sa tankim kaišem oko struka. Ovo će mu dati jednu drugačiju notu i novi šmek.

3. Iznošena jakna - Sigurni smo da dosta vas ima jaknu još iz srednjoškolskih dana ili ste čak nasledile model svoje mame. Sjajno! Nosite je uz majicu sa printom i helanke za jedan šik sportski opušten izgled.

4. Kao košulja - Potpuno promenite poentu jakne i obucite je ispod džempera na zakopčavanje. Sjajan način da teksas jakna "glumi'' košulju, a vi izgledate drugačije! 1618#sthash.ghrjH2pE.dpuf

5. Šik detalj
- Ovo je tolio jednostavan, a tako efektan trik - zavrnite rukave svoje jakne da pokažete narukvice ili sat i izgledaćete tako kul!

mogujatosama/Nadlanu

Pogledajte još