5 načina da stilizujete bob frizuru

1. Tekstura - Ako želite blago ,,neuredni'' izgled napravite blage talase u kosi, po koji pramen natapirajte i razbarušite kosu. Idealan izbor za vas koje želite jedan pank-rok izgled opasne devojke.

2. Pletenica kao detalj - Ako želite nešto drugačiji izgled lob / bob frizure odvojite pramen kose uz čelo i ispletite ga u pletenicu, pa ga zakačite sa strane. Simpatičan detalj koji će uneti svežinu u vaš izgled.

3. Ravna i uredna - Za sve vas koje volite uredan izgled parvi izbor će biti ravna kosa ošišana na bob / lob dužinu. Ako nemate prirodno takvu, uvek se možete poslužiti presom za kosu ili se isfenirati.

4. Duboki razdeljak - Tajnu dubokog razdeljka sa strane su otkrile i holivudske dive, pa ćete jako često videti lob ovako nošen. Jednostavno pomerite svoj uobičajeni razdeljak dublje u stranu i dobićete volumen i jedan glamurozan izgled.

5. Šiške - Šiške mogu biti sjajan način da osvežite svoju frizuru, a da ne dirate dužinu. Izaberite one koje će najbolje odgovarati vašem obliku lica i nećete pogrešiti!

mogujatosama/Nadlanu

Pogledajte još