STRAHOTA: Pijana žena napravila haos na projekciji 50 nijansi siva

U jednoj bioskopskoj sali u britanskom gradu Milton Keynesu odvijala se prava drama u vreme kada se trebao prikazati filmski hit '50 nijansi sive'. Starija žena, vidno pijana, potpuno je izgubila kontrolu, a zbog čega je druga publika morala da napusti bioskop.

Pijana žena je najpre počela da povraća, što je užasnulo sve koji su sedeli u njenoj blizini. Ali, tada je tek usledilo nešto zbog čega su svi morali napustiti salu i odustati od gledanja dugoiščekivanog filmskog hita.

Britanka je odjednom počela da urinira i svršava.

"Ona je nad svim potpuno izgubila kontrolu, uključujući i telesne tečnosti. Ceo bioskop je smrdeo", ispričao je jedan od svedoka događaja.

Nije mogla da se pomeri

Osoblje bioskopa takođe je bilo zaprepašćeno nastalom situacijom. Pozvali su bolničare kako bi pomogli ženi koja se nije mogla kretati koliko je bila pijana.

"Nisam siguran koliko bi mogla biti stara, ali bila je toliko pijana da se nije mogla pomaknuti. Nered koji je ostavila iza sebe bio je doslovno odvratan", opisao je je jedan od svedoka kako se filmski hit pretvorio u neželjenu noćnu moru.

"Bilo je stvarano razočaravajuće. Nakon što smo pročitali knjigu, toliko smo se veselili filmu", ogorčen je bio Britanac kojem je pijana sugrađanka pokvarila veče.

Danas.hr/mirror.co.uk/Nadlanu

Pogledajte još