Bati Živojinoviću obili kuću dok se bori za život

0

Porodična kuća slavnog glumca Bate Živojinovića u Koraćici pod Kosmajem obijena je u četvrtak, najverovatnije u popodnevnim satima. Batina supruga Lula ne zna da li je nešto iz kuće odneto, ali je zatekla "sve živo ispreturano".

Vest o provali primila je oko 18 časova i na poziv policije uputila se u Koraćicu, kako bi prisustvovala uviđaju.

– Čitava kuća je ispreturana, a da li su provalnici nešto i odneli… još ne znam – kazala je Lula Živojinović za “Novosti” u četvrtak oko 20 časova dok je uviđaj još trajao.

Ona kaže da joj je najvažnije da provalnike nisu interesovale Batine nagrade, one koje su se čuvale u ovoj kući. Dve zlatne medalje, sa Pulskog festivala.

– Jednu je namenio Radoslavu Zelenoviću, ali ga je bolest omela da mu je i daruje – govori Batina supruga. – Obavezao je sina Miljka da to u njegovo ime učini.

Na pitanje da li je Bata svestan šta se dogodilo, s obzirom na to da mu je zdravlje životno narušeno, odgovorila nam je:

– Ne… Mada, ponekad pomislim da je svestan svega. I možda se pita: kakvo li je ovo došlo vreme.

Provalnike je, očigledno, zanimalo da u Koraćici u kući Živojinovića mogu da nađu kakvu “vrednost” što se može na brzinu “utopiti”: novac, ili kakav nakit.

– Niti smo to imali, niti imamo – kaže Lula. – Mada, ni za čim više ne bih ni zažalila. Borim se za Batin život. Mislim na decu i unuke.

Ovo je, nažalost, druga provala porodične kuće Živojinovića u Koraćici. Druga, tokom protekih godinu i po. U prvoj, provalnici su odneli trofejno oružje glumca, njegovo porodično nasleđe, pišu “Novosti”.

Izvor: Večernje novosti

Foto: printscreen/youtube

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.