Bati Živojinoviću obili kuću dok se bori za život

Vest o provali primila je oko 18 časova i na poziv policije uputila se u Koraćicu, kako bi prisustvovala uviđaju.

- Čitava kuća je ispreturana, a da li su provalnici nešto i odneli... još ne znam - kazala je Lula Živojinović za "Novosti" u četvrtak oko 20 časova dok je uviđaj još trajao.

Ona kaže da joj je najvažnije da provalnike nisu interesovale Batine nagrade, one koje su se čuvale u ovoj kući. Dve zlatne medalje, sa Pulskog festivala.

- Jednu je namenio Radoslavu Zelenoviću, ali ga je bolest omela da mu je i daruje - govori Batina supruga. - Obavezao je sina Miljka da to u njegovo ime učini.

Na pitanje da li je Bata svestan šta se dogodilo, s obzirom na to da mu je zdravlje životno narušeno, odgovorila nam je:

- Ne... Mada, ponekad pomislim da je svestan svega. I možda se pita: kakvo li je ovo došlo vreme.

Provalnike je, očigledno, zanimalo da u Koraćici u kući Živojinovića mogu da nađu kakvu "vrednost" što se može na brzinu "utopiti": novac, ili kakav nakit.

- Niti smo to imali, niti imamo - kaže Lula. - Mada, ni za čim više ne bih ni zažalila. Borim se za Batin život. Mislim na decu i unuke.

Ovo je, nažalost, druga provala porodične kuće Živojinovića u Koraćici. Druga, tokom protekih godinu i po. U prvoj, provalnici su odneli trofejno oružje glumca, njegovo porodično nasleđe, pišu "Novosti".

Izvor: Večernje novosti

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.