ZLOSTAVLJANA DEVOJČICA: Želela sam bolji život, a dobila sam batine strugačem za led!

Dvadesetšestogodišnja stanovnica Mičigena ispričala je u anonimnoj ispovesti kako je pet godina, dok je još bila dete, proživljavala pravi pakao. Mislila je da ide kod prijatelja, međutim život joj se pretvorio u pravu dramu. Morala je za njega da čisti, kuva, služi ga, a sve vreme je trpela batine i uvrede.

Priča devojke koja je želela da ostane anonimna počinje kada je bila student i živela u Togou. Zbog teške finansijske situacije bila je primorana da prebegne u SAD. Jednog dana njen otac je primio poziv od prijatelja Džoa (pseudonim) iz Amerike. Džo ju je pozvao je da živi kod njega.

Devojka je svojevoljno imigrirala u SAD, sa posašem Togoa, ali pod drugim imenom i lažnim dokumentima. Nije imala pojma da odlazi kod nekog ko će joj od života napraviti pakao.

U početku je sve bilo lepo. Džo je bio pristojan, pomagao joj je. Ali samo šest meseci nakon dolaska u Mičigen, situacija je počela da se menja. Džo je postao agresivniji i uvredljiviji. Svoj deci koja su živela kod njega, a bilo ih je više, dao je pasoše sa lažnim imenima i datumima rođenja, koji su ih predstavljali kao njegovu biološku decu.

– On nam je od života napravio pakao. Bilo je dana kada nismo dobijali ništa od hrane, a davao nam je zadatke koje je bilo nemoguće ispuniti – priča devojka.

Džo je devojku zadužio za čišćenje kuće i kuvanje. Budila se u pola pet ujutru, brisala prašinu, a zatim odlazila u školu. Pri povratku iz škole morala je da kuva a takođe i da ispunjava zahteve njegovih prijatelja.

– Vikendima bismo morali da peremo kola Džoa i njegove devojke iznutra i spolja, morali smo čak da vadimo i sedišta, prali smo ih dok ne postanu besprekorno čista – priseća se devojka.

Jednom je ostavila upaljen TV dok je u kuhinji spremala jelo, i ovaj mali čin zaboravnosti je toliko razbesneo Džoa da ju je tukao strugačem leda. To je bila realnost koju je devojka preživljavala tokom pet godina.

Jednoga dana, došao je kući veoma pijan, i počeo je da je ispituje o školi, a ona odbila da mu odgovori, nakon čega je počeo da je šamara i izbacio je iz kuće.

Džo je uhapšen u raciji agenata ICE-a u njegovoj kući, i optužen je za porobljavanje četvoro dece. Osuđen je 2013. godine na 11 godina i 3 meseca kazne u federalnom zatvoru. Zlostavljana devojka je morala da svedoči na suđenju.

- Bilo je zaista zastrašujuće. Nisam mislila da ću ga ikada više videti. Bila je to najgora stvar kroz koju neko može da prođe. Ponovno proživljavanje tog bola bilo je prava borba – priča devojka.

Danas, ona se smeje. Vraćanje u normalu je dugotrajan proces koji još uvek traje, ali kako kaže smejanje je najbolji lek. Međutim, skoro četiri godine kasnije ne prođe dan da se ne seti tih strašnih dana, ali gleda u budućnost i želi da svoj život nastavi najnormalnije.

– Budite oprezni kome verujete, i koga nazivate porodicom – preporučuje devojka na kraju.

Nadlanu / izvor: telegraf

Pogledajte još