VRUĆE: HTC premijere u Barseloni

Najnoviji vodeći model HTC One familije mobilnih uređaja, HTC One M9, pravi je moderni klasik zbog spoja lepote i elegancije, i istovremeno izvanredna kombinacija vrhunskog stila i performansi koja omogućava da od svog mobilnog telefona dobijete najviše.

HTC je svoj ugled izgradio izazivajući očekivanja u mobilnoj industriji,” izjavila je Čer Vang, predsednica kompanije HTC i nastavila: „HTC One M9 uređaju to ponovo uspeva zahvaljujući zapanjujućoj eleganciji i dizajnu u spoju sa pametnim karakteristikama koje vam pomažu da oživite svoj svet, povezujući vas još snažnije sa stvarima koje su vama najvažnije”.

(old_image)

HTC One M9 objedinjuje najbolje karakteristike nagrađivanih modela HTC One M7 i HTC One M8. Upečatljive metalne ivice savršeno se uklapaju sa skladnim oblinama dajući uređaju dragocen i skupocen izgled. Kompaktno i jednostavno za držanje u šaci, kućište telefona potpuno je metalno i dodatno naglašeno dvobojnom završnom obradom u srebrnoj i roze-zlatnoj boji, čime se podjednako dobija na prepoznatljivosti i izdržljivosti. Uglačane zlatne bočne ivice kaskadno se stapaju sa poprečno brušenim srebrnim panelom poleđine telefona, stvarajući savršeno kućište za svetao i živopisan ekran sa prednje strane.

HTC je iskoristio priliku da na MWC upozna svet sa svojim prvim pametnim uređajem za praćenje sportskih aktivnosti zasnovan na GPS-u: HTC Grip. Osmišljen za sportiste i rekreativce, Grip spaja HTC-ov renomiran dizajn sa snažnim, preciznim sistemom praćenja čitavog niza sportova i rekreativnih aktivnosti, omogućujući korisnicima da postavljaju sopstvene ciljeve i prate njihovu realizaciju. Kompatibilan sa uređajima na Android i iOS1 platformama, kao i dodacima koji se povezuju Bluetooth tehnologijom, kao što su uređaji za praćenje otkucaja srca, funkcionalnost Gripa se proširuje dodatnim podacima o sportskim performansama na Under Armourovoj platformi Connected Fitness.

(old_image)

Grip je osmišljen da bez poteškoća podrži i najekstremnije režime treninga. Zaobljena,vodootporna narukvica odlično se stapa sa vašom nadlanicom - bez štipanja kože ili zaplitanja u odeću tokom treninga i vežbanja. Zaobljeni ekran PMOLED tehnologije pojednostavljuje očitavanja vremena, udaljenosti i drugih obaveštenja u pokretu. Dostupan u tri različite veličine, kako bi savršeno pristajao svakoj nadlanici, Grip je odlična dopuna čak i najnaprednijoj opremi i odeći za trening, jednako svojim stilom i performansama. Uz mogućnost praćenja i snimanja niza različitih vežbanja (od trčanja i vožnje biciklom do vremena provedenog u teretani), Grip je savršen za praćenje svakog koraka tokom treniga.

(old_image)

Pogledajte još