Mesečni ljubavni horoskop za mart 2015. godine

Ovan
Pozitivan trigon između retrogradnog Jupitera i Urana 03. marta započeće ovaj mesec uz prasak! Stara ljubav vam se smeši, ali zašto da gledate unazad kada vam je sasvim nova i uzbudljiva pred vratima!? Mars formira vatreni trigon sa Jupiterom 10. marta što će biti period kada će sve bujati. Sada kada ste naučili greške iz prošlosti možete ići napred i uspostaviti zdrave temelje za jednu lepu vezu. Ukoliko ste u vezi, na samom početku meseca bićete pred iskušenjem da sagledate vezu iako biste radije da ostanete fokusirani na ono što se dešava trenutno. Sunce se pomera u vaš znak 20. marta tako da ćete biti u stanju da se nosite sa svim problemima koji vam budu na putu. Odustajanje nikad nije bilo opcija za vas pa neka tako i ostane!

Bik
Pun mesec u maštovitoj Devici 05. marta nudi vam šansu da iskažete svoje nežne i senzualne veštine. Opuštena druženja mogu biti zabavna, ali neka vam sigurnost bude na prvom mestu. Doćiće do zastoja u akciji kada se Saturn okrene retrogradno 14. marta, ali kada Strelac stupi na scenu upravo tog dana bićete spremni i odlučni da se borite protiv dosade. Pokušaće da vas odvrate od vaših romantičnih ciljeva, ali to neće biti moguće. Samo napred! Pred kraj meseca dokažite da novac nije bitan za uspešnu vezu! Ukoliko ste u vezi, doćiće do malog zastoja u napredovanju vaše veze. Srećom tu je Strelac koji će vam pomoći da se izborite sa tom tvrdoglavom zamkom. Sredina meseca je idealna da pokažete vašem partneru koliko vam je stalo, a Venera pred kraj meseca stvara mogućnosti za nezaboravne romantične momente. Iskoristite to!

Blizanci
Oportunistički retrogradni Jupiter formira trigon sa često nepredvidivim Uranom 03. marta, stvarajući divno okruženje i pogodno tle za ostvarenje ideja. Vaš ljubavni život se ne uklapa u trenutne standarde, i nemate nameru da ga menjate. Istorijski momenat i poslednji dan dvogodišnje borbe između Urana i Plutona biće upravo ovog meseca 16. marta, i donosi terapeutski period za vas. Oslobodite se prošlosti i okrenite budućnosti i onome što je pred vama. Opustite se i uživajte. Pred vama je nešto senzacionalno! Ukoliko ste u vezi, ovog meseca uvidećete da je vaša veza sve samo ne tradicionalna i to je upravo ono što želite. Ukoliko ste spremni da oprostite, morate dati sve od sebe i da zaboravite! Kraj meseac donosi opušteni i manje agresivan period za vas.

Rak
Pun mesec u Devici 05. marta donosi period maštovitosti i kreativnosti. Pustite mašti na volju i zabavite se, jer ćete biti veoma motivisani. Merkur ulazi u osetljive Ribe 12. marta kreirajući osetljivo i prijateljsko okruženje. Budite otvoreni za inovacije koje će vas odvesti do prave ljubavi. Pred kraj meseca razmislite da li je uredu da vam posao bude ispred ljubavnog života? Ukoliko ste u vezi, na početku meseca osetićete uticaj planeta, tako da možete očekivati da razgovori između vas i partnera budu manje razumni a više emotivni. Linija fantazija i realnosti neće biti vidljiva kada Mesec uđe u Ribe 18. marta, tako da ukoliko imate bilo kakve romantične trenutke koje želite da priredite partneru iskoristite ove momente. Živite u sadašnjosti ali planirajte za budućnost!

Lav
Mars ima veliki uticaj na vaše raspoloženje, tako da kada je u harmoniji sa Jupiterom jedini dan u godini 10. marta, preuzmite prednost i iskoristite dobre vibracije u vašem ljubavnom životu. Sve je moguće sada kada ste se oslobodili prošlosti. Ipak, pre nego što započnete novu ljubavnu vezi, postarajte se da završite apsolutno sve sa prošlom. Usporite malo i gledajte sagovornika u oči! Ukoliko ste u vezi, iskoristite povoljan planetarni aspekat 10. marta i dovedite svoju vezu do savršenstva. Neka uzbudljiva dešavanja su pred vama krajem meseca, ali se postarajte da i vaš partner učestvuje u odlučivanju. Budite sigurni da ste sve dobro shvatili pre nego što optužite partnera da vas ignoriše.

Devica
Pun mesec u vašem znaku donosi veoma emotivan period. Merkur ulazi u Ribe 12. marta a efekat će biti veoma pozitivan. Kreativna komunikacija dovešće vas u prednost u jednoj ljubavnoj konkurenciji. Pred kraj meseca dosta toga možete postići, posebno ukoliko to radite sa nekim koga smatrate veoma privlačnim! Ukoliko ste u vezi, osetićete sve čari na početku meseca. Ukoliko ih možete predvideti, onda ih možete i ostvariti. Vi znate kako i kada da kažete pravu stvar kako biste impresionirali voljenu osobu. Iskoristite taj dar. Pokažite vaše lične talente kako biste unapredili zajedničke ciljeve.

Vaga
Mars ulazi u divlje savezništvo sa Uranom 11. marta bacajući senku na vaše ljubavne planove. Može doći do stresa, ali razmislite da li je vredno da se nervirate oko nečega što nemožete da kontrolišete?! Sunce se pomera u snažnog Ovna 20. marta i donosi dosta pozitivne energije koja će vam pomoći da oprezno priđete atraktivnom strancu. Krajem meseac obratite pažnju na svoju ljubomoru i imajte na umu da ljudi nisu imovina niti stvar da ih posedujete. Ukoliko ste u vezi, odložite planove sa voljenom osobom koje ste imali na početku meseca. Nije vreme da pravite važne promene. Budite oprezni. Tek pred kraj meseca imaćete priliku da se opustite sa partnerom i krenete u planiranje. Vama nikad nije bilo bitno da vaša bude poslednja, te se postarajte krajem meseca da izbegnete svoju tvrdoglavost.

Škorpija
Pun mesec u Devici 05. marta upaliće vaše osetljivo emotivno dugme. Moguće je da će taj neko reći kako to nije do vas, ali vi nećete biti u stanju odbijanje ne primite lično. Ovan i Sunce kreiraju trigon stabilnosti sa Saturnom 25. marta, a vi nećete biti uznemireni što ste sami u moru parova oko vas. Vi znate da je taj neko pravi za vas tu. Samo je pitanje vremena. Ukoliko ste u vezi, na početku meseca vam neće biti baš prijatno da vam partner govori kada ste pogrešili. Ipak, pustite ga bar još ovaj put. Osetićete pravu seksualnu turbulenciju 11. marta, što će se malo kositi sa vašom osetljivom prirodom. Istrajte u onome što želite! Ostavite po strani neke porive koji služe samo za trenutno zadovoljenje!

Strelac
Ne dozvolite da vas išta zaustavi u vašim romantičnim planovima na početku meseca. Spontanost može biti jedan od načina da privučete voljenu osobu. Kada se Saturn okrene retrogradno 14. marta biće to znak da uključite svoju uzdržanost. Imaćete dosta poziva, ali se postarajte da odaberete ono što vam može značiti u budućnosti pre nego da odaberete ono što vam prija trenutno. Pred kraj meseca moraćete brzo doneti odluku. Neće biti sredine! Ukoliko ste u vezi, početak meseca biće pravi vatromet za vas dvoje. Kada se Saturn okrene retrgoradno 14. marta može doći do zastoja nekih planova. Budite strpljivi i sačekajte pravi momenat da iskoristite produktivnost i krenete u akciju.

Jarac
Strastven Mars formira trigon sa Jupiterom 10. marta, a pred vama će biti nove ljubavne mogućnosti. Iznenadan osećaj da budete u pravo vreme na pravom mestu, daće vam izuzetnu prednost u odnosu na konkurenciju. Očekujte da porodica i prijatelji vrše pritisak na vas kada ćete pronaći srodnu dušu. Imajte na umu da oni misle samo najbolje za vas. Nasmejte se i uživajte u danima koji su pred vama. Ukoliko ste u vezi, očekujte da na početku meseca istražite nove romantične mogućnosti. Vi ste nepogrešivi u pružanju pažnje svom partneru i on vam je zahvalan. Ukoliko vas nešto muči razgovarajte. Recite šta želite jasno i glasno. To će vam uštedeti vreme i frustracije.

Vodolija
Jupiter je planeta sreće, ali kada je retrogradan i u trigonu sa Uranom 03. marta, moguće je da nećete biti raspoloženi za ljubav. Vi ste pristalica novih ideja pre nego tradicionalnih, tako da to imate na umu kada budete upoznali nekog novog. Merkur prelazi u Ribe 12. marta te možete očekivati da budete emotivniji. Družite se sa ljudima koji su bliski vašim idejama i vaš ljubavni život će procvetati. Pred kraj meseca budite popustljiviji i dajte sve od sebe da upoznate osobu koja vam se sviđa. Ukoliko ste u vezi, početak meseca će biti veoma progresivan, te ga iskoristite da progurate svoje nekonvencionalne ideje. Oko 12. marta već ćete biti emotivniji. Recimo samo da ukoliko uključite svoje moždane vijuge unapredićete i svoj ljubavni život! Proslavite svako trijumfalno dostignuće u vezi!

Ribe
Pun mesec je u Devici 05. marta a vaša kreativnost neće imati granica. Oko vas će biti dosta lepih stvari i prilika da upoznate nekog novog. Merkur ulazi u vaš osetljiv znak 12. marta tako da ćete biti u svom elementu. Čavrljanje u društvu prijatne osobe može biti zabavno, ali ćete se morati potruditi da to podignete na viši nivo i bolje je upoznate. Ukoliko ste u vezi, na početku meseca vaša voljena osoba biće prava muza za vas. Vaše umetničke sklonosti učiniće da vam vreme prođe nezaboravno. Imajte na umu da i mala romantična poruka na ogledalu može vašem partneru ulepšati dan. Posvećenost zahteva i malo napora!

Horoskopius/Nadlanu

Pogledajte još