Nedeljni ljubavni horoskop (ponedeljak 02. mart- nedelja 08. mart)

OVAN (21.3.- 20.4.)

Ovnovima ove nedelje može biti veom uzbudljivo na emotivnom planu, ovo će biti vrlo povoljan period za nova poznanstva i ljubavi, ali i veze koje nekad mogu da se dogode potpuno neplanirano. Zauzeti će sa partnerom imati mnogo poztivniji odnos.

BIK (22.4.- 21.5)

Bikove ove nedelje očekuje uglavnom stabilna situacija na ljubavnom planu, kod zauzetih će porodični odnosi, a time i partnerski odnos dobiti na značaju, dok slobodni pripadnici znaka mogu imati nova poznanstva preko prijatelja ili preko posla.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Bliznanci su ove nedelje okrenuti druženju sa prijateljima, što će se još više pojačati od vikenda kada će druženje i izlasci postati njihove glavne preokupacije. Mnogi će imati uspeha u novim kontaktima, a moguće su i nove veze.

RAK (22.6. – 22.7.)

Rakovi ove nedelje mogu da osete emotivno rastrerećenje ukoliko su imatli problema i opuštenije će se osećati u svojoj ljubavnoj vezi. Slobodni pripadnici znaka najviše šansi za uspeh mogli bi imati kod neke osobe iz poslovnog okruženja.

LAV (23.7.- 22.8.)

Lavovi će ove nedelje osećati više samopouzdanja i emotivnog zadovoljstava na ljubavnom planu. Zauzeti pripadnici znaka sa partnerom mogu imati nove zajedničke plannove, dok bi slobodni mogli upoznati neku neobičnu osobu.koja će ih privući.

DEVICA (23.8. – 22.9.)

Device ove nedelje uglavnom ne očekuju promene na ljubavnom planu, ali se nekima može dopasti osoba sa kojom je moguć ozbiljniji kontakt Zauzeti pripadnici znaka će u odnosu sa partnerom želeti više romantike, nežnosti i pažnje.

VAGA (23.9. – 22.10.)

Vage će ove nedelje dobro da se provedu ako negde otputuju, jer su šanse da tako nekog upoznaju najveće. Nekim pripadnicima znaka će najviše odgovarati druženje u krugu prijatelja, dok auzeti mogu doživeti neko iznenađenje od strane partnera.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Škorpijama ove nedelje može biti interesantno ukoliko negde otputuju, moguća su nova poznanstva koja mogu prerasti u nešto više. Zauzeti pripadnici znaka mogu biti vrlo maštoviti o spremni na povremena eksperimentisanja kako bi osvežili vezu.

STRELAC (23.11.- 21.12.)

Strelčevima će ove nedelj postati mnogo zabavnije kada je reč o emotivnom planu, naročito ako se nalaze na nekom putovanju gde su moguća vrlo uzbudljiva poznanstva. Zauzeti pripadnici znaka sa partnerom će imati bolju komunikaciju.

JARAC (22.1.- 20.1.)

Jarčevi će ove nedelje osećati veću stabilnost u odnosima sa partnerom, a ljubavna situacija će se povoljno razvijati i oni će ponovo biti ti koji drže stvari u svojim rukama. Slobodni pripadnici znaka moći će lakše da ostvare svoje emotivne želje.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Vodolije će ove nedelje biti u veoma povoljnom periodu na ljubavnom planu kada bi neke mogle da sretnu osobu u koju će se zaljubiti ili da započnu neku uzbudljivu ljubavnu vezu. Zauzeti će se truditi da unesu više uzbuđenja u odnos sa partnerom.

RIBE (20.2.- 20.3.)

Ribe ovu nedelju provode bez većih promena na ljubavnom planu, a odnos sa partnerom može biti ispunjen nekim novim planovima. Slobodni pripadnici znaka više će se družiti, a nekima se može dopasti osoba koju mogu upoznati preko posla.

Conopljanews/Nadlanu

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.