TEŠKA NOĆ: U nesrećama povređeno 9 osoba, među kojima su vojnici

Tokom noći i jutra u Beogradu su se dogodila tri saobraćajna udesa u kojima je povređeno devet osoba, od kojih su dve strani državljani, izjavila je Nada Macura.

Dve osobe, koje su strani državljani, povređene su u udesu, koji se dogodio oko 00.55 na uglu ulica Skender Begove i Dobračine, rekla je portparol Hitne pomoći.

Muškarac star oko 50 godina zadobio je povrede glave i grudnog koša, a žena stara 52 godina zadobila je trzajnu povredu vrata, istakla je Macura i dodala da su oboje prevezeni u Urgentni centar.

Četiri osobe su lakše povređene u udesu oko 4 h na uglu Bulevara Kralja Aleksandra i Ulice Kneginje Zorke, kazala je Macura.

Povrede istezanje vrata zadobili su muškarac star 28 godina i još trojica mladića od kojih su dvojica stari 20, a jedan star 18 godina, rekla je Macura i dodala da su povređeni prevezeni u Urgentni centar.

U udesu na Pančevačkom putu oko 6 h lakše su povređene tri osobe koje su vojnici. Oni su zadobili istezanje vrata, a prevezeni su na VMA, navela je Macura.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu do 06.00 časova obavila 127 intervencija od kojih 12 na javnim mestima, a za protekla 24 sata 311 intervencija od kojih 66 na javnim mestima, precizirala je Macura.

Lekarima su se najčešće obraćale osobe sa povišenom temperaturom i astmom, dodala je Macura.

Izvor: Telegraf.rs

Pogledajte još