DECA SATANISTI: Posle seksa sa ocem, bebi smo odsekli glavu(VIDEO 18+)

Satanistički kultovi deliju tajno širom sveta i velika su pretnja za društvo. Između 50.000 i 60.000 ljudi godišnje samo u Americi se prinese kao žrtve u satanističkim ritualima.

U šokantnom intervjuu, Alisa i Gabrijel progovorili su detalje satanističkog kulta u njihovom kvartu Hampstadu u centru Londona. Pripadnik kulta je njihov otac koji ih je od malih nogu upoznavao sa pravilima i ritualima i terao ih da učestvuju u njima.

Nakon razotkrivanja slučaj je završio na sudu, a po svemu sudeći u sve to je upleten funkcioner na visokom položaju jer je sve zataškano. Deca navode umešanost svešenika, centra za socijalnu rad, profesora, policije i većine roditelja čija deca pohađaju njihovu školu.

"Prvi put smo to uradili s tatom, mi smo se mnogo bojali", rekla je Alisa kada je prvi put imala seksualno odnos, a na pitanje kada su to uradili usledeo je šokantan odgovor: "Kad smo ubili bebu. Da, ubili smo bebu, sa tatom".

"Tata mi je držao ruku i rekao da bebi odsečem glavu", šokirala je Alison detaljno opisujući stravičan zločin.

"Onda tata odseče bebi glavu, obesi je naopačke i pijemo njenu krv", nastavlja Alison, dok je Gabrijel dodao da su bebu i skuvali.

UPOZORENJE: Video sadrži vrlo uznemiravajuće opise seksualnih prisile i ubistava male dece.

Nadlanu / izvor: Kurir

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.