Nole pozvao Kraljevčane na trening

Teniski savez Srbije pozvao je sve građane Kraljeva na javni trening najboljeg tenisera sveta i Dejvis kup reprezentacije u hali u Kraljevu, gde će se igrati meč prvog kola Svetske grupe između naše zemlje i Hrvatske.

Đokovićev trening biće potpuno otvoren za javnost. Počinje u 12, a završava se u 14 sati.

"Nije praksa da su treninzi u Dejvis kupu otvoreni za publiku, ali Đoković je želeo da ovim gestom barem malo izađe u susret svima onima koji nisu uspeli da obezbede ulaznice za predstojeći meča", navodi se u saopštenju.

Ministar unutrašnih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da je policija intenzivno radila na rasvetljavanju slučaju ulaznica za Dejvis kup i da je utvrdila da je štampano 3.228 kompleta karata, od kojih je Teniski savez Srbije imao obavezu da za međunarodnu tenisku federaciju i Hrvatsku izdvoji 800.

Prema njegovim rečima, 2.428 kompleta karata je bilo namenjeno prodaji, od čega se 107 našlo u prodaji, dok je 190 kompleta trebalo da budu pušteno u prodaju na dan meča. Preostali 2.131 komplet karata dat je pravnim i fizičkim licima, naveo je Stefanović.

Zbog mogućih malverzacija sa ulaznicama za Dejvis kup meč između Srbije i Hrvatske u Kraljevu, podigla se velika prašina i to nakon što su "rasprodate" za svega 13 minuta i veliki broj Kraljevčana, koji su skoro celu noć stajali u redu, ostali su praznih ruku.

Meč prvog kola Svetske grupe Dejvis kupa između Srbije i Hrvatske igra se u Kraljevu od 6. do 8. marta.

Nadlanu

Pogledajte još